WIJKVERPLEEGKUNDIGE IN DE THUISZORG

THUISZORG
24-32 uur per week
Wil jij cliënten zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving laten wonen op een zo prettig mogelijke manier?
WIJKVPK LAGE MORS
22-1-2020
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is al 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.

Over de sector Thuiszorg
De Sector Thuiszorg is sterk in ontwikkeling en kent flinke uitdagingen. De cliënt staat bij ons centraal. Dat komt tot uiting in onze maatwerkoplossingen. Zo bepalen wij niets voor onze cliënten, maar houden wij rekening met de manier waarop zij onze zorg willen ontvangen. Daarbij is ‘zo licht mogelijke zorg’ en ‘zo dichtbij mogelijk voor de cliënt’ ons uitgangspunt; we prikkelen onze cliënten om zoveel mogelijk zelf het heft in handen nemen.

In de Thuiszorg werken we met kleine subteams, door de gehele stad. Libertas Leiden, Vertrouwd en dichtbij, Sterk in de wijk.  

Libertas Leiden komt graag in contact met enthousiaste en klantgerichte kandidaten voor de functie van Wijkverpleegkundige voor 24 - 32 uur per week.

Hilda is wijkverpleegkundige, lees hier haar verhaal.

De functie
Bij Libertas Leiden begin je ook in de thuiszorg je dienst samen met je collega’s. Op het thuiszorgkantoor van jouw wijk drink je een kop koffie of thee en praat je bij met je collega’s. Je weet wat in de wijk speelt en bespreekt samen met de helpenden en verzorgden en verpleegkundigen de cliënten. Jij stuurt hen functioneel aan en coördineert de individuele zorg rondom de cliënten. Daarna stap je op de fiets om cliënten thuis te verplegen en te verzorgen in complexe zorgsituaties. Je signaleert veranderingen en voert zelfstandig complexe verpleegtechnische handelingen uit. Als een cliënt een psychosociaal vraagstuk heeft, pak jij dat op.

Jij streeft ernaar de cliënten zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te laten wonen op een zo prettig mogelijke manier. Je voert daarom ook verschillende gesprekken met bijvoorbeeld mantelzorgers en andere hulpverleners die bij de cliënten betrokken zijn. Daarnaast neem je vakliteratuur door en inventariseert wat de nieuwe ontwikkelingen kunnen betekenen voor onze cliënten. Je bespreekt binnen je team de innovaties in de zorg zoals jij ze ziet en draagt zorg voor de implementatie.

Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt
Je beschikt over het diploma verpleegkunde op niveau 5.  Daarnaast heb je minimaal drie jaar praktijkervaring op het vakgebied van het uitvoeren en coördineren van de zorg. Je hebt een BIG-registratie en bent bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen die nodig zij in de thuiszorg. Indien nodig ben je bereid de post HBO-opleiding Wijkverpleegkundige te volgen op kosten van Libertas Leiden. Je bent bekend met de sociale kaart in de wijk en weet relaties op/uit te bouwen met externe partijen. Je staat stevig in je schoenen en bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de zorg en samenwerking binnen en tussen teams te verbeteren. Daarbij luister je goed naar de diverse partijen en informeer je collega’s en externe partijen.

Libertas Leiden biedt
Een afwisselende functie met iedere dag een leuke uitdaging en waar geen dag hetzelfde is. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar, maar met uitzicht op een vast dienstverband. Salaris is op basis van FWG 50 van de CAO VVT, maximaal € 3707,64 op fulltime basis. 

Naast gezellige collega’s bieden we ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals inschrijving in het kwaliteitsregister (met €100,- scholingbudget per jaar). Daarnaast kun je met FiscFree voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad  of een fitnessabonnement kunt aanschaffen of je vakbondscontributie kunt betalen. Verder kun je gebruikmaken van korting op bijvoorbeeld een ziektekostenverzekering binnen de collectiviteit van Libertas Leiden. Bij Libertas Leiden hebben we een actieve personeelsvereniging waar je lid van kunt worden.

Informatie en sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Elise Zevenbergen op 06 828 343 43. We ontvangen je sollicitatie graag via onderstaande link.

Solliciteer direct
Solliciteer direct