VERZORGENDE IG

THUISZORG
uren in overleg
Bij Libertas Leiden begin je ook in de thuiszorg je dienst samen met je collega’s. Hoe leuk is dat?
VIG-TZ
27-11-2020

Over de sector Thuiszorg 

De Sector Thuiszorg is sterk in ontwikkeling. De cliënt staat bij ons centraal. Dat komt tot uiting in onze maatwerkoplossingen en mate van kwaliteit. Onze drijfveer is de zelfredzaamheid van onze cliënten. Door onze hulp en aandacht kunnen zij thuis blijven wonen; we prikkelen hen om zoveel mogelijk zelf het heft in handen nemen. In de Thuiszorg werken we met kleine subteams, door de hele stad. Libertas Leiden, Vertrouwd en dichtbij, Sterk in de wijk.   

Op dit moment zoeken wij voor onze teams in Leiden Noord en Lage Mors ervaren Verzorgende IG.
Team Noord bestaat voor meer dan de helft uit leerlingen, dus we vragen van je dat je in staat bent om met leerlingen om te gaan en hen te helpen op hun weg naar diplomering. 
Team Lage Mors is een team in ontwikkeling. Jij bent in staat om samen met de collega’s en teammanager bij te dragen aan de ontwikkeling van het team. Samen maken jullie een plan hoe jullie als team nog beter in de wijk kunnen functioneren.

Je start je dag met een verse kop koffie en een overdracht met je collega’s op het thuiszorgkantoor in jouw wijk. Vandaag heb je een ochtenddienst en staan er zes cliënten op de route. Op kantoor lees je je in, tref je de voorbereidingen en stap je vervolgens op de fiets voor je eerste huisbezoek. Je helpt cliënten met onder andere het geven van injecties, het toedienen van medicijnen en het verzorgen van wonden. Daarnaast verzorg je direct de verslaglegging in het elektronische client dossier. Door jouw kennis van de zorg(hulp)middelen en de eigen mogelijkheden van de cliënt kun jij als een spil fungeren tussen cliënt, familie, diverse zorg- en hulpverleners.

Terug op kantoor staat de koffie alweer klaar! Je werkt je dossiers bij, je hebt contact met mantelzorgers, de apotheek en je beantwoordt nog enkele vragen van collega’s uit het team. Je sluit je dag af met het uitwerken van een deelopdracht voor de projectgroep, waar jij deel in neemt en die volgende week weer bij elkaar komt. Tevreden fiets je aan het einde van de dag terug naar huis. 

Solliciteer direct

Wij zoeken

Je hebt hart voor de zorg en zoekt graag met de cliënt naar de beste zorg die past bij diens situatie. Achter iedere deur speelt een ander verhaal en je vindt het bijzonder om daar deel van uit te mogen maken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig in complexe en ad hoc situaties. Je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het ook fijn om met je collega's te kunnen overleggen en sparren. Je bent flexibel ingesteld en in staat flexibel te werken waardoor je voor verschillende diensten beschikbaar bent. Maar dit hoeven we jou natuurlijk helemaal niet uit te leggen! Jij weet van de hoed en de rand en dat is nu juist wat we nodig hebben! Gewoon, omdat jouw deskundigheid en persoonlijkheid onmisbaar zijn voor kwalitatieve, integrale en veilige zorg aan onze cliënten. Uiteraard ben jij in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG.

Wij bieden


Wij doen altijd het beste voor onze cliënten, maar we vinden ook dat jij het beste verdient. Daarom investeren wij graag in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw functie vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie. Dit door onder andere deel te nemen in een van de projectgroepen (bijvoorbeeld Palliatieve Zorg, Psychiatrie, Werkbegeleider, Improductieve uren). Ook kun je rekenen op een werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team.

Wij bieden een aanstelling voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40 (maximaal 2.971,05 bij een fulltime dienstverband).

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
  • bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
  • vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister;
  • collectieve zorgverzekering;
  • deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad  of een fitnessabonnement kunt aanschaffen.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
Informatie en sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je van maandag t/m donderdag contact opnemen met Miriam van Dijk, Teammanager Thuiszorg, via telefoonnummer  06-57371281 of solliciteer direct via onderstaande link
Solliciteer direct
Solliciteer direct