VERPLEEGKUNDIGE - WONEN MET ZORG

WONEN MET ZORG
24-28 uur per week
Wil je naast je werk als verpleegkundige ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken zijn?
VPKGEBOUW
03-11-2020
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is al 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de Thuiszorg en comfortabele Wonen-met-Zorg huizen. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.

In de Thuiszorg werken we met kleine subteams, door de gehele stad. In onze Wonen-met-Zorg locaties wonen mensen met dementie of met lichamelijke klachten zoveel mogelijk zoals thuis. We zijn een in-en-in Leidse organisatie en kennen de stad als geen ander. Libertas Leiden, Vertrouwd en dichtbij, Sterk in de wijk.  

Voor de sector Wonen met Zorg, locatie Het Gebouw, is Libertas Leiden per direct op zoek naar een medewerker die flexibel inzetbaar is voor de functie van Verpleegkundige (in overleg 24 tot 28 uur per week).

De functie Verpleegkundige
De werkzaamheden van een verpleegkundige richten zich op het uitvoeren van verpleegkundige handelingen en regievoering. Tevens ben je in deze rol ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de bewoner. Het Gebouw is een kleinschalig wonen PG locatie in Leiden. Ons uitgangspunt is de cliënt helpen om zelf zo lang mogelijk de regie te houden waarbij zinvolle invulling van de dag belangrijk is. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de bewonersplanningen en correcte uitvoering van de zorgafspraken. Je bent het aanspreekpunt voor in- en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de bewoner. Je ondersteunt de teamleden en draagt vakinhoudelijke kennis over door het geven van klinische lessen en begeleidt leerlingen en stagiaires. Je komt te werken in een dynamisch team wat in ontwikkeling is. Er wordt van je verwacht hier een actieve bijdrage aan te leveren.

Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt
Een kandidaat  die in het bezit is van een diploma Verpleegkunde en BIG geregistreerd is. Een kandidaat  met een hart voor de ouderenzorg, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig is in complexe en ad hoc situaties en beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden. Je kunt zeer zelfstandig  werken maar ook goed in teamverband en flexibel omgaan met het draaien van alle diensten. Je bent een enthousiaste collega die een actieve rol wil spelen op de psychogeriatrische afdeling waar wij door middel van het Kleinschalig Wonen huisvesting bieden aan 6 a 7 bewoners per groep.

Libertas Leiden biedt
- Een fijne nieuwe werkomgeving, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uit komt te maken van een zeer betrokken team;
- Een aanstelling voor onbepaalde tijd;
- Salaris conform de CAO VVT FWG 45, maximaal € 3.264,29 op fulltime basis;
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
    * individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
    * bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
    * vergoeding herregistratie BIG;
    * vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister;
    * collectieve zorgverzekering;
    * deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
    * Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad  of een fitnessabonnement kunt aanschaffen.

Informatie en sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie over de functie en het team kun je contact opnemen met Mark Schlagwein, Teammanager Wonen met Zorg, via telefoonnummer 06-30210273. Je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en curriculum vitae ontvangen wij graag via onderstaande link.
Solliciteer direct
Solliciteer direct