VERPLEEGKUNDIGE - Wonen met Zorg

Salaris maximaal €3.362,22 obv 36 uur, conform de CAO VVT FWG 45, contract voor onbepaalde tijd, Leiden
24-28 uur per week
Ben jij die verpleegkundige die ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken wil zijn? Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan!
VPK-WMZ
03-06-2021
Voor de sector Wonen met Zorg heeft Libertas Leiden per direct ruimte voor een Verpleegkundige, die flexibel inzetbaar is (in overleg 24 tot 28 uur per week).

De functie Verpleegkundige
De werkzaamheden van een verpleegkundige richten zich op het uitvoeren van verpleegkundige handelingen en regievoering. Tevens ben je in deze rol ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de bewoner. Het Gebouw is een kleinschalig wonen PG locatie in Leiden. Ons uitgangspunt is de cliënt helpen om zelf zo lang mogelijk de regie te houden waarbij zinvolle invulling van de dag belangrijk is. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de bewonersplanningen en correcte uitvoering van de zorgafspraken. Je bent het aanspreekpunt voor in- en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de bewoner. Je ondersteunt de teamleden en draagt vakinhoudelijke kennis over door het geven van klinische lessen en begeleidt leerlingen en stagiaires. Je komt te werken in een dynamisch team wat in ontwikkeling is. Er wordt van je verwacht hier een actieve bijdrage aan te leveren.

Solliciteer direct

Libertas Leiden biedt:
Wij doen altijd het beste voor onze cliënten, maar we vinden ook dat jij het beste verdient.  Daarom investeren wij graag in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw functie vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie. Je kunt rekenen op een werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team.  

Wij bieden een aanstelling voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 45 (maximaal €3.362,22 obv 36 uur bij een fulltime dienstverband). Daarnaast hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: 

 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
 • Bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
 • Vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister en vergoeding herregistratie BIG;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en Collectieve zorgverzekering;
 • Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad of een fitnessabonnement kunt aanschaffen.




Libertas Leiden heeft ruimte voor jou als je
 • In het bezit bent van een diploma Verpleegkunde en BIG geregistreerd;
 • Een hart voor de ouderenzorg en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt;
 • Initiatiefrijk en stressbestendig bent in complexe en ad hoc situaties;
 • Beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden;
 • Zeer zelfstandig kan maar ook goed in teamverband kan werken.
Ook ga je flexibel om met het draaien van alle diensten. Je bent een enthousiaste collega die een actieve rol wil spelen op de psychogeriatrische afdeling waar wij door middel van het Kleinschalig Wonen huisvesting bieden aan 6 a 7 bewoners per groep.


Over Libertas Leiden
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Kies je voor Libertas Leiden, dan kies je voor een in-en-in Leidse organisatie die de stad kent als geen ander. Libertas Leiden is al 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de Thuiszorg en comfortabele Wonen-met-Zorg huizen. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden. 

Over de sector Wonen met Zorg
Libertas Leiden heeft vier Wonen met Zorg locaties in verschillende woonwijken van Leiden. Hier bieden we onze bewoners een prettige woonomgeving waar zij zoveel mogelijk hun zelfstandigheid behouden. We bieden zorg en begeleiding die hierbij past. Dat kan op een afdeling somatiek zijn of op een afdeling psychogeriatrie.

Ben je enthousiast over deze uitdaging?
Laat ons dat dan weten! Solliciteer door op de Sollicitatiebutton te klikken hieronder. Geef tevens aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou hiervoor moeten hebben.


Voor inhoudelijke informatie over de functie en het team kun je contact opnemen met Mark Schlagwein, Teammanager Wonen met Zorg, per mail m.schlagwein@libertasleiden.nl of via telefoonnummer 06-30210273.

Je sollicitatie ontvangen wij graag via onderstaande link.

Hoe dan verder?
 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging en binnen 2 dagen nemen wij contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch;
 • Wanneer wij, na ons telefonisch gesprek, enthousiast zijn over jou, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze vindt plaats op de locatie waar de vacature. Je gaat dan in gesprek met Mark Schlagwein en een collega;
 • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij erg blij!
 • Tenslotte wordt het arbeidscontract naar je toegestuurd, waarna jij het tekent en terugstuurt en dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!
Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je komst en we zullen er alles aan doen om er samen een onvergetelijke tijd van te maken!





Solliciteer direct
Solliciteer direct