VERZORGENDE IG - WONEN MET ZORG

WONEN MET ZORG
24-28 uur per week
Help jij de cliënt zo lang mogelijk zelf de regie te houden?
VIGGEBOUW
03-11-2020
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is al 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de Thuiszorg en comfortabele Wonen-met-Zorg huizen. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.

In de Thuiszorg werken we met kleine subteams, door de gehele stad. In onze Wonen-met-Zorg locaties wonen mensen met dementie of met lichamelijke klachten zoveel mogelijk zoals thuis. We zijn een in-en-in Leidse organisatie en kennen de stad als geen ander. Libertas Leiden, Vertrouwd en dichtbij, Sterk in de wijk.  

Voor de sector Wonen met Zorg, locatie Het Gebouw, is Libertas Leiden per direct op zoek naar een medewerker die flexibel inzetbaar is voor de functie van Verzorgende IG (minimaal 24 uur, maximaal 28 uur per week) 

De functie van Verzorgende IG
De werkzaamheden van een Verzorgende IG richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen. Het Gebouw is een kleinschalig wonen locatie in Leiden. Het uitgangspunt is dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden waarbij zinvolle invulling van de dag belangrijk is. Als Verzorgende IG stel je zelfstandig een (elektronisch) zorgleefplan op, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in gezondheid en het welbevinden van de cliënt. Je komt te werken in een dynamisch team wat in ontwikkeling is. Er wordt van je verwacht hier een positieve bijdrage aan te leveren.

Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt
Een kandidaat die in het bezit is van het diploma Verzorgende IG. Een kandidaat met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig is in complexe en ad hoc situaties en beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden. Een enthousiaste collega die zeer zelfstandig kan werken maar ook goed in teamverband en flexibel omgaat met het draaien van alle diensten.

Libertas Leiden biedt
- Een fijne nieuwe werkomgeving, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uit komt te maken van een zeer betrokken team;
- Een aanstelling voor onbepaalde tijd;
- Salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal € 2.971,05 op fulltime basis;
     * uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
     * individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
     * bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
     * vergoeding herregistratie BIG;
     * vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister;
     * collectieve zorgverzekering;
     * deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
     * Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad of een fitnessabonnement kunt aanschaffen.

Informatie en sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Mark Schlagwein, Teammanager Wonen met Zorg, via telefoonnummer 06-30210273. Je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en curriculum vitae  ontvangen wij graag via onderstaande link.
Solliciteer direct
Solliciteer direct