VERZORGENDE IG - Wonen met Zorg

SALARIS MAXIMAAL €3.060,18 OBV 36 UUR, CONFORM DE CAO VVT FWG 40, CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD, LEIDEN
24-28 uur per week
Help jij de cliënt zo lang mogelijk zelf de regie te houden?
VIGGEBOUW
03-11-2020
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is al 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de Thuiszorg en comfortabele Wonen-met-Zorg huizen. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.

In de Thuiszorg werken we met kleine subteams, door de gehele stad. In onze Wonen-met-Zorg locaties wonen mensen met dementie of met lichamelijke klachten zoveel mogelijk zoals thuis. We zijn een in-en-in Leidse organisatie en kennen de stad als geen ander. Libertas Leiden, Vertrouwd en dichtbij, Sterk in de wijk.

Voor de sector Wonen met Zorg, locatie Het Gebouw, is Libertas Leiden per direct op zoek naar een medewerker die flexibel inzetbaar is voor de functie van Verzorgende IG (minimaal 24 uur, maximaal 28 uur per week)

De functie van Verzorgende IG
De werkzaamheden van een Verzorgende IG richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen. Het Gebouw is een kleinschalig wonen locatie in Leiden. Het uitgangspunt is dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden waarbij zinvolle invulling van de dag belangrijk is. Als Verzorgende IG stel je zelfstandig een (elektronisch) zorgleefplan op, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in gezondheid en het welbevinden van de cliënt. Je komt te werken in een dynamisch team wat in ontwikkeling is. Er wordt van je verwacht hier een positieve bijdrage aan te leveren.

Solliciteer direct

Libertas Leiden biedt jou:
 • Een fijne nieuwe werkomgeving, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uit komt te maken van een zeer betrokken team;
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd;
 • Salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal €3.060,18 op fulltime basis;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
Wij vinden bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden belangrijk en zullen ook daarvoor zorgen. Je kunt tevens rekenen op een vergoeding voor je herregistratie BIG en voor je lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister. Wij hebben een collectieve zorgverzekering waar je deel aan mag nemen. Ook neem je deel aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast hebben we nog een regeling waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad of een fitnessabonnement kunt aanschaffen, via FiscFree.

Ben jij die kandidaat die:
 • in het bezit is van het diploma Verzorgende IG?
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft, die initiatiefrijk en stressbestendig is in complexe en ad hoc situaties?
 • beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden?
 • een enthousiaste collega is die zeer zelfstandig kan werken maar ook goed is in teamverband?
 • flexibel omgaat met het draaien van alle diensten?
Dan hebben we wellicht een match! Lees dan vooral verder en solliciteer!

Informatie en sollicitatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Mark Schlagwein, Teammanager Wonen met Zorg, via telefoonnummer 06-30210273. Je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en curriculum vitae ontvangen wij graag via onderstaande link.

Ben je enthousiast over deze functie?
Laat ons dat dan weten! Solliciteer door op de Sollicitatiebutton te klikken hieronder. Geef tevens aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou hiervoor moeten hebben.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mark Schlagwein, Teammanager Wonen met Zorg, via telefoonnummer 06-30210273 of m.schlagwein@libertasleiden.nl

Hoe dan verder?
 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging en binnen 2 dagen nemen wij contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch;
 • Wanneer wij, na ons telefonisch gesprek, enthousiast zijn over jou, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze vindt plaats op de locatie waar de vacature. Je gaat dan in gesprek met Mark Schlagwein en een collega;
 • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij erg blij!
 • Tenslotte wordt het arbeidscontract naar je toegestuurd, waarna jij het tekent en terugstuurt en dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!
Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je komst
Solliciteer direct
Solliciteer direct