VERZORGENDE IG

Wonen met Zorg
Minimaal 24 uur maximaal 32 uur per week
Wonen met Zorg, locatie Lorentzhof, is per direct op zoek naar een nieuwe collega
WmZVIGLZH
A
De functie

De werkzaamheden van een Verzorgende IG richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen. Het uitgangspunt is dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden. Als Verzorgende IG stel je zelfstandig een (elektronisch) zorgleefplan op, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in gezondheid en het welbevinden van de cliënt.
Solliciteer direct

Wij zoeken

Een kandidaat die in het bezit is van het diploma Verzorgende IG. Een Kandidaat met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig is in complexe en ad hoc situaties en beschikt  over goede sociale en contactuele vaardigheden. Enthousiaste college die zelfstandig kan werken maar ook goed zijn in teamverband en flexibel kan omgaan met het draaien van alle diensten.

Wij bieden


Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Daarnaast bieden wij een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal € 2.971,05 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:

·         Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
·         individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
·         bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
·         vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister;
·         collectieve zorgverzekering;
·         deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
·         Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad  of een fitnessabonnement kunt                    aanschaffen.

Informatie en sollicitatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je van maandag t/m donderdag contact opnemen met Corine Heemskerk, Teammanager Wonen met Zorg Lorentzhof, via telefoonnummer 06-23 55 72 34
Solliciteer direct
Solliciteer direct