VERZORGENDE IG - Wonen met Zorg

SALARIS MAXIMAAL €3.060,18 OBV 36 UUR, CONFORM DE CAO VVT FWG 40, CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD, LEIDEN
Aantal uren in overleg
Wonen met Zorg, locatie Lorentzhof, is per direct op zoek naar een nieuwe collega op afdeling PG en Somatiek
WmZVIGLZH
A
De functie

De werkzaamheden van een Verzorgende IG richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen. Het uitgangspunt is dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden. Als Verzorgende IG stel je zelfstandig een (elektronisch) zorgleefplan op, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in gezondheid en het welbevinden van de cliënt.
Solliciteer direct

Wij zoeken

Een kandidaat die in het bezit is van het diploma Verzorgende IG. Een Kandidaat met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig is in complexe en ad hoc situaties en beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden. Enthousiaste collega die zelfstandig kan werken maar ook goed zijn in teamverband en flexibel kan omgaan met het draaien van alle diensten.

Wij bieden


Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Daarnaast bieden wij een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal €3.060,18 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:

· Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
· individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
· bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
· vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister;
· collectieve zorgverzekering;
· deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
· Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad of een fitnessabonnement kunt aanschaffen.

Ben je enthousiast over deze uitdaging?
Laat ons dat dan weten! Solliciteer door op de Sollicitatiebutton te klikken hieronder. Geef tevens aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou hiervoor moeten hebben.


Voor inhoudelijke informatie over de functie en het team kun je contact opnemen met Corine Heemskerk, Teammanager Zorg, per mail c.heemskerk@libertasleiden.nl
of via telefoonnummer 06-23557234.

Je sollicitatie ontvangen wij graag via onderstaande link.

Hoe dan verder?
  • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging en binnen 2 dagen nemen wij contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch;
  • Wanneer wij, na ons telefonisch gesprek, enthousiast zijn over jou, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze vindt plaats op de locatie waar de vacature. Je gaat dan in gesprek met Corine Heemskerk en een collega;
  • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij erg blij!
  • Tenslotte wordt het arbeidscontract naar je toegestuurd, waarna jij het tekent en terugstuurt en dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!
Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je komst en we zullen er alles aan doen om er samen een onvergetelijke tijd van te maken!
Solliciteer direct
Solliciteer direct