VERPLEEGKUNDIGE

Wonen met Zorg
Minimaal 24 – 32 uur per week
Lorentzhof is een leuke werklocatie midden in de stad.
WmZverplLZH
A
De functie

De werkzaamheden van een Verpleegkundige richten zich op het uitvoeren van risicovolle, voorbehouden en verpleegkundige handelingen. Tevens ben je in deze rol ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de cliëntenplanning en een correcte uitvoering van de zorgafspraken die afgesproken en vastgelegd zijn in het elektronische zorgleefplan. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de cliënt. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid van de cliënt helpt handhaven en stimuleert. Je ondersteunt de teamleden en draagt vakinhoudelijke kennis over. Het begeleiden van leerlingen en stagiaires hoort ook bij de functie.
Solliciteer direct


Wij zoeken

Een Kandiaat die in het bezit is van het diploma Verpleegkundige en BIG geregistreerd is. Een kandidaat  met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig Is in complexe en ad hoc situaties en beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden. Een enthousiaste collega die zelfstandig kan  werken, maar ook goed in teamverband en flexibel kan omgaan met het draaien van alle diensten.

Wij bieden


Een leuke werkomgeving, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren. Daarnaast bieden wij een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 45, maximaal € 3.264,29 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:

·         Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
·         bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
·         vergoeding herregistratie BIG;
·         vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister;
·         collectieve zorgverzekering;
·         deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
·         Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad  of een fitnessabonnement kunt                    aanschaffen.

Informatie en solliciteren

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je van maandag t/m donderdag contact opnemen met Corine Heemskerk, Teammanager Wonen met Zorg, locatie Lorentzhof, via 06-23 55 72 34
Solliciteer direct
Solliciteer direct