VERZORGENDE IG

THUISZORG
Minimaal 24 uur maximaal 32 uur per week
Wordt jij onze nieuwe collega op locatie de Parelvissers, een van de leukste plekjes in Leiden.
VIGTZparel
A
Over De Parelvissers

De Parelvissers is een woonlocatie met 120 appartementen in Leiden zuidwest. De locatie biedt verschillende soorten zorg en welzijn aan ouderen. Voor het thuiszorgteam zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Het thuiszorgteam is op dit moment alleen werkzaam binnen de locatie de Parelvissers en alle routes langs cliënten zijn binnen het pand.   

Het thuiszorg team en het intramurale team hebben een sterke samenwerkingsrelatie. De teams overleggen, ondersteunen elkaar en soms werken medewerkers in elkaars teams. Naast het contact met het intramurale team heb je als thuiszorgmedewerker ook intensief contact met het restaurant, huishouding en externe partijen. 

De functie

Binnen de thuiszorg in de Parelvissers staat zelfstandigheid van de bewoner centraal. Als zorgprofessional help jij de cliënten hun zelfzorg zo optimaal mogelijk te maken. Dit doe je door het uitvoeren van verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen. Daarnaast ben je constant met de bewoner over diens mogelijkheden in gesprek. Je vindt het leuk om innovatieve oplossingen te bedenken waar de client mee geholpen is. In dit proces houdt de client steeds eigen regie.

Als Verzorgende IG ken je jouw cliënten en signaleert veranderingen in hun gezondheid en welbevinden. Dat leg je vast in het elektronisch patiëntendossier en bespreek je indien nodig met collega’s en andere betrokkenen.
Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt

Collega’s die in het bezit zijn van een diploma Verzorgende IG. Je hebt hart voor de ouderenzorg en zoekt graag met de cliënt naar de beste zorg die past bij diens situatie. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig in complexe en ad hoc situaties. Je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het ook fijn om met je collega's te kunnen overleggen en praten. Je bent flexibel ingesteld en ook flexibel werken waardoor je voor verschillende diensten beschikbaar bent.

Libertas Leiden biedt

Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Je krijgt een vast dienstverband en een salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal € 2971,29 bij een fulltime dienstverband. 

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
  • Je krijgt de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Inschrijving in het kwaliteitsregister (met €100,- scholingbudget per jaar).
  • Met FiscFree kun je voordelig een nieuwe fiets, computer/iPad of een fitnessabonnement aanschaffen of de vakbondscontributie betalen.
  • Verder kun je gebruikmaken van korting op bijvoorbeeld een ziektekostenverzekering binnen de collectiviteit van Libertas Leiden.

Informatie en sollicitatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Mark Slagwein, Teammanager Wonen met Zorg, via telefoonnummer 06 302 102 73. Wij ontvang graag je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en CV.
Solliciteer direct
Solliciteer direct