VERPLEEGKUNDIGE

THUISZORG
Minimaal 24 uur maximaal 32 uur per week
Wil jij werken in een lerende organisatie, een goed salaris en veel dynamiek?
VerpTZparel
A
Over De Parelvissers

De Parelvissers is een woonlocatie met 120 appartementen in Leiden zuidwest. De locatie biedt verschillende soorten zorg en welzijn aan ouderen. Voor het thuiszorgteam zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Het thuiszorgteam is op dit moment alleen werkzaam binnen de locatie de Parelvissers en alle routes langs cliënten zijn binnen het pand. 

Het thuiszorg team en het intramurale team hebben een sterke samenwerkingsrelatie. De teams overleggen, ondersteunen elkaar en soms werken medewerkers in elkaars teams. Naast het contact met het intramurale team heb je als thuiszorgmedewerker ook intensief contact met het restaurant, huishouding en externe partijen.

De functie

Binnen de thuiszorg in de Parelvissers staat zelfstandigheid van de bewoner centraal. Als zorgprofessional help jij de cliënten hun zelfzorg zo optimaal mogelijk te maken. Dit doe je door het uitvoeren van risicovolle, voorbehouden en verpleegtechnische handelingen. Daarnaast ben je ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de cliënt.

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de cliëntenplanning en een correcte uitvoering van de zorgafspraken. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de cliënt. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid van de cliënt helpt handhaven en stimuleert. Je ondersteunt de teamleden en draagt vakinhoudelijke kennis over binnen het team door het geven van klinische lessen. Het begeleiden van leerlingen en stagiaires hoort ook bij de functie.
Solliciteer direct


Libertas Leiden zoekt

Collega’s die in het bezit zijn van een diploma Verpleegkunde. Je hebt een BIG-registratie en bent bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen die nodig zij in de thuiszorg.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig in complexe en ad hoc situaties. Je staat stevig in je schoenen en bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de zorg en samenwerking binnen en tussen teams te verbeteren. Daarbij luister je goed naar de diverse partijen en informeer je collega’s en externe partijen.

Libertas Leiden biedt

Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Je krijgt een vast dienstverband en een salaris conform de CAO VVT FWG 45, maximaal

€ 3264,29 bij een fulltime dienstverband.

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
  • Je krijgt de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Inschrijving in het kwaliteitsregister (met €100,- scholingbudget per jaar).
  • Met FiscFree kun je voordelig een nieuwe fiets, computer/iPad of een fitnessabonnement aanschaffen of de vakbondscontributie betalen.
  • Verder kun je gebruikmaken van korting op bijvoorbeeld een ziektekostenverzekering binnen de collectiviteit van Libertas Leiden.

Informatie en sollicitatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Mark Slagwein, Teammanager Wonen met Zorg, via telefoonnummer 06 302 102 73. Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en curriculum vitae.
Solliciteer direct
Solliciteer direct