VERZORGENDE IG

WONEN MET ZORG
minimaal 24 uur.
Voor de locatie Rijn en Vliet, is Libertas Leiden op zoek naar een Verzorgende IG.
WmZVIGR&V
A
Voor de sector Wonen met Zorg, locatie Rijn en Vliet, afdeling PG, is Libertas Leiden per direct op zoek naar een medewerker die flexibel inzetbaar is voor de functie van Verzorgende IG.

De functie

De werkzaamheden van een Verzorgende IG richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen. Het uitgangspunt is dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden. Als Verzorgende IG stel je zelfstandig een (elektronisch) zorgleefplan op, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in gezondheid en het welbevinden van de cliënt.
Solliciteer direct


Wij zoeken

Een kandidaat die in het bezit is van het diploma Verzorgende IG. Een kandidaat met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig is in complexe en ad hoc situaties en beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden. Een enthousiaste collega die zelfstandig kan werken maar ook goed in teamverband en flexibel kan omgaan met het draaien van alle diensten.

Wij bieden

Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Daarnaast bieden wij een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal € 2.971,05 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden,
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
  • bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
  • vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister;
  • collectieve zorgverzekering;
  • deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad  of een fitnessabonnement kunt aanschaffen.

Informatie en sollicitatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Fred Pelt, Teammanager Wonen met Zorg, via telefoonnummer 06 51994843 of solliciteer direct via deze link
Solliciteer direct
Solliciteer direct