TRIAGEVERPLEEGKUNDIGE IN DE NACHT

THUISZORG
24-36 uur per week
Kan jij snel schakelen en vind je het prettig om in de nachten te werken? Dan is de functie van Triage verpleegkundige bij het ReBOZ echt iets voor jou!
TRIAGE-REBOZ
18-02-2021
Sinds januari 2021 hebben 5 zorgorganisaties uit de regio Zuid-Holland de handen ineengeslagen en leveren zij gezamenlijk de acute en ongeplande thuiszorg in de nacht. Marente, ActiVite, Libertas, DSV en Wijdezorg vertegenwoordigen de wijkverpleging bij deze unieke samenwerking tussen de VVT, de Regionale Ambulancevoorziening en de Huisartsenpost.

Voor het team Regionale Beschikbaarheid Onplanbare Zorg (ReBOZ) zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige in de nacht die van wanten weet en op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Over de functie
Als de werkdag van de meeste collega’s voorbij is, begint die van jou. Jij gaat werken in een uniek team samen met de Regionale ambulancevoorziening en huisartsenpost. Ondanks dat je bij Libertas Leiden in dienst komt is je fysieke werklocatie in het Alrijne Ziekenhuis. Samen met jouw collega’s van team ReBOZ sta je iedere nacht paraat wanneer de telefoon gaat. Je ontvangt telefoon van mensen die een acute zorgvraag hebben. Deze vragen kunnen heel divers zijn. Aan jou de taak om de situatie in te schatten en te bepalen welke vervolgactie passend is. Soms is het voldoende om iemand gerust te stellen of advies te geven en andere keren zul je de verpleegkundige van het acute team of nachtteam inschakelen. Is er sprake van een spoedeisende situatie? Dan zorg je dat jouw collega’s van de Huisartsenpost of Regionale Ambulancevoorziening, die naast jou zitten, snel aan de slag gaan. Met jouw kennis en ervaring weet jij in te schatten welke zorg passend is. Uiteraard kun je bij twijfelgevallen altijd overleggen met jouw directe collega’s.
Solliciteer direct


Libertas Leiden zoekt
Een Triage Verpleegkundige bij team ReBOZ die beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Dat is van belang zodat jij te allen tijde scherp en kritisch kunt luisteren naar de cliënt en de cliënt het gevoel kunt geven dat hij/zij gehoord en begrepen wordt. Tevens vind je het prettig om in een multidisciplinair teamverband te werken. Je stelt prioriteiten en komt snel in actie. Je houdt van een uitdaging, hier krijg jij energie van! Jij wilt dan ook samen met jouw nieuwe collega's verder bouwen aan het succes van het nieuwe team ReBOZ.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende functie-eisen:

·      je hebt een afgeronde Verpleegkundige niveau 4 /HBO-V opleiding;

·      je beschikt over enkele jaren werkervaring in de zorg, ervaring in de triage? Dan is dit een pré;

·      je kunt goed op eigen benen staan: je bent zelfstandig in jouw functie;

·      je hebt een positieve, flexibele en stressbestendige instelling.

Libertas Leiden biedt
De salariëring vindt plaats volgens FWG 50. Deze schaal kent een maximum van € 3.707,64 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, waaronder opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn valt. Libertas Leiden biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder (online) scholingsmogelijkheden, de mogelijkheid om te profiteren van de exclusieve collectieve zorgverzekering via Zorg & Zekerheid en mogelijkheid op gebruik te maken van Fiscfree (waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad of een fitnessabonnement kunt aanschaffen).

Meer weten of direct solliciteren?
Wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Jazz Paauw, Teammanager Thuiszorg op 06 5737 1330 of j.paauw@libertasleiden.nl.

Jouw motivatiebrief en cv ontvangen wij graag via onderstaande link.
Solliciteer direct
Solliciteer direct