Verpleegkundige WONDZORG Thuiszorg

Salaris maximaal €3707,64 obv 36 uur, conform de CAO VVT FWG 50, contract voor onbepaalde tijd, Leiden
32 uur per week
Ben jij de pionier die vol energie onze wondzorg naar een hoger niveau helpt? Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan!
Verpleegkundige Wondzorg TZ
20-04-2021
De functie 
Wij staan aan de start om de wondketenzorg in te richten voor Libertas Leiden en de regio Zuid-Holland-Noord. Daarvoor zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige Wondzorg.
 
Wij geven jou de ruimte om met jouw visie, kennis en ervaring de keten wondzorg, zowel binnen Libertas Leiden als in de regio, op te zetten en verder vorm te geven. Geen dag zal hetzelfde zijn! Omdat een belangrijk deel van de functie het inrichten van de wondketenzorg is, krijg je bij Libertas Leiden de functietitel Casemanager Wondzorg.
 
Afhankelijk van jouw kennis en ervaring zul je onderstaande werkzaamheden gaan oppakken:  
  • Regie over het gehele behandeltraject van complexe wonden (anamnese, behandelplan, evaluatie); 
  • Afstemming met cliënt en familie/naasten/mantelzorgers; 
  • Zo nodig uitvoeren van wondbehandeling; 
  • Kennisoverdracht, advisering en coaching van collega’s binnen Libertas Leiden; 
  • Scholing en kennisoverdracht naar collega’s in de regio; 
  • Afstemming met huisartsen, medisch specialisten en andere relevante ketenpartners; 
  • Verantwoordelijkheid voor het opstellen en up-to-date houden van processen / registratie / protocollen / handhaving en controle omtrent alle wonden. 
  • Verantwoordelijkheid voor alle complexe wonden binnen de keten. 
Solliciteer direct

Libertas Leiden biedt:
Wij doen altijd het beste voor onze cliënten, maar we vinden ook dat jij het beste verdient.  Daarom investeren wij graag in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw functie vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie. Je kunt rekenen op een werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team.   
 
Wij bieden een aanstelling voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 50 (maximaal €3707,64 bij een fulltime dienstverband). Daarnaast hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: 
 
- Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;  
- Bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;  
- Vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister;  
- Collectieve zorgverzekering;  
- Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;  
- Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad of een fitnessabonnement kunt aanschaffen; 
- Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. 

Libertas Leiden zoekt:
Kun jij wondzorg op de kaart zetten en de kwaliteit van leven van onze cliënten verbeteren door samen met ons de genezingsduur van wonden te verkorten? Dan zoeken wij jou!  
 
Verder ben je in het bezit van een diploma HBO Verpleegkunde / wondverpleegkundige / wondconsulent en ben je BIG geregistreerd. Werkervaring in de thuiszorg is een pre. 
Je bent in staat om binnen de gestelde kaders zelfstandig te werken, situaties op de juiste wijze in te schatten en onder hoge druk de juiste beslissingen te nemen, je hebt kwaliteit van werken hoog in het vaandel staan en bent voortdurend op zoek om de kwaliteit te verbeteren. Belangrijk is dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, dat je klantvriendelijk bent en dat je coördinerend en bedrijfsmatig kunt denken. Je vindt het een uitdaging om op een coachende manier kennis over te dragen en de medewerkers van de thuiszorg teams naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je initiatiefrijk en stressbestendig in complexe en ad hoc situaties.

Over Libertas Leiden 
Kies je voor Libertas Leiden, dan kies je voor een in-en-in Leidse organisatie die de stad kent als geen ander. Dan kies je voor plezier, aandacht en ondernemerschap. Vertrouwd en dichtbij, Sterk in de wijk.   
  
Over de sector Thuiszorg 
De sector Thuiszorg is sterk in ontwikkeling. De cliënt staat bij ons centraal. Dat komt tot uiting in onze maatwerkoplossingen. Zo bepalen wij niets voor onze cliënten, maar houden wij rekening met de manier waarop zij onze zorg willen ontvangen. Daarbij is ‘zo licht mogelijke zorg’ en ‘zo dichtbij mogelijk voor de cliënt’ ons uitgangspunt; we prikkelen onze cliënten om zoveel mogelijk zelf het heft in handen nemen.

Informatie en sollicitatie 
Voor meer informatie over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jazz Paauw, via j.paauw@libertasleiden.nl. Solliciteren kan tot uiterlijk t/m 21 mei 2021.
Solliciteer direct
Solliciteer direct