MEDEWERKER HOTELSERVICES HUISHOUDING

WONEN MET ZORG
flexibel op basis van een oproepcontract
Zorg jij ervoor dat alles netjes en schoon is voor onze bewoners?
MW HH
16-03-2021
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is meer dan 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de thuiszorg en comfortabel wonen in onze locaties. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.
  
Voor de sector Wonen met Zorg is Libertas Leiden tijdelijk op zoek naar een collega voor de functie van Medewerker hotelservices huishouding - flexibel op basis van een oproepcontract.
 
Over de functie 
Als medewerker hotelservices huishouding ben je verantwoordelijk voor huishoudelijke werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de bewonersappartementen en algemene ruimtes schoon en opgeruimd zijn. Als jij klaar bent met je werk, ziet alles er netjes en opgeruimd uit. Ook zorg je voor het vervoer van wasgoed van en naar bewoners en verschillende afdelingen.
Solliciteer direct


Libertas Leiden zoekt 
Een collega die goed zelfstandig kan werken en flexibel inzetbaar is. Je hebt ervaringskennis op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden, aangevuld met kennis ten aanzien van veiligheid en hygiëne. Tevens beschik je over goede sociale en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en kun je goed omgaan met verschillende mensen.

Libertas Leiden biedt 
Een oproepcontract voor de duur van een half jaar.  
Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 10, maximaal € 1.774,69 bij een fulltime dienstverband.  
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: 
  • Collectieve zorgverzekering; 
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • Met FiscFree voordelig een nieuwe fiets, computer/iPad of een fitnessabonnement aanschaffen of je vakbondscontributie betalen. 

Solliciteren of meer weten? 
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Miranda van den Oever, Coördinator Hotelservices Wonen met Zorg op m.vandenoever@libertasleiden.nl. Je kunt je sollicitatie tot 30 april 2021 toesturen via onderstaande link.
Solliciteer direct
Solliciteer direct