VERZORGENDE IG IN DE NACHTDIENST - Wonen met Zorg

SALARIS MAXIMAAL €3.060,18 OBV 36 UUR, CONFORM DE CAO VVT FWG 40, CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD, LEIDEN
uren en dagen in overleg af te stemmen
Ben je een gediplomeerd Verzorgende IG en werk je graag in de kleine uurtjes?
VIG Nacht WmZ
22-03-2021
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is meer dan 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de thuiszorg en comfortabel wonen in onze locaties. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.

Over de sector Wonen met Zorg
Libertas Leiden heeft vier Wonen met Zorg locaties in verschillende woonwijken van Leiden. Hier bieden we onze bewoners een prettige woonomgeving waar zij zoveel mogelijk hun zelfstandigheid behouden. We bieden zorg en begeleiding die hierbij passen. Dat kan op een afdeling somatiek zijn of op een afdeling psychogeriatrie.

Voor de sector Wonen met Zorg, locaties Lorentzhof en Rijn en Vliet, is Libertas Leiden per direct op zoek naar nieuwe collega's voor de functie van Verzorgende IG. Het aantal uur per week en welke dagen het wordt, spreken we graag in overleg met jou af.

De functie Verzorgende IG in de nachtdienst
De werkzaamheden van een Verzorgende IG in de nachtdienst, richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen gedurende de nacht. De uitgangspunten zijn dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden en het faciliteren van een goede nachtrust voor de cliënt. Als Verzorgende IG in de nachtdienst lever je een bijdrage aan het (elektronisch) zorgleefplan, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in de gezondheid en het welbevinden van de cliënt.

Over de locaties
Woonzorgcentrum Rijn en Vliet ligt in Leiden Zuid en op loopafstand van het grote winkelcentrum De Luifelbaan op het Vijf Meiplein. Rijn en Vliet bestaat uit een gedeelte van somatische afdelingen. Ook zijn er 2 afdelingen voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Huiselijkheid en respectvolle zorg in een veilige omgeving zijn hier de sleutelwoorden.

De Lorentzhof ligt in in de mooie Burgemeesterswijk. In een groene, boomrijke omgeving ligt Lorentzhof tussen de Zoeterwoudsesingel en de Lorentzkade. De gezellige binnenstad van Leiden is vlakbij. Lorentzhof is in 2016 duurzaam gerenoveerd tot een comfortabel en prachtig verpleeghuis. Lorentzhof heeft vijf groepswoningen voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Sleutelwoorden zijn: huiselijkheid en respectvolle zorg in een veilige omgeving.
Solliciteer direct


Libertas Leiden zoekt
Nieuwe collega's die in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig zijn in complexe en ad hoc situaties. Je ziet wat de bewoners nodig hebben en neemt gemakkelijk initiatief om daarnaar te handelen. Je beschikt natuurlijk over goede sociale en contactuele vaardigheden. Jij bent een enthousiaste collega die zeer zelfstandig maar ook goed in teamverband kan werken. Natuurlijk werk je graag in de nacht.

Wat biedt Libertas Leiden jou?
Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd! We stemmen graag met jou af hoeveel uur en welke dagen je per week wilt gaan werken.

Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal €3.060,18 bij een fulltime dienstverband. Verder bieden we jou uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
- Je krijgt de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen in onze e-learningmodules.
- Inschrijving in het kwaliteitsregister (met €100,- scholingbudget per jaar).
- Met FiscFree voordelig een nieuwe fiets, computer/iPad of een fitnessabonnement aanschaffen of je vakbondscontributie betalen.
- Verder kun je gebruikmaken van korting op bijvoorbeeld een ziektekostenverzekering binnen de collectiviteit van Libertas Leiden.

Solliciteren of meer weten over Verzorgdende IG in de nachtdienst?
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Petra Vogels, Recruiter bij Libertas Leiden. Zij is mobiel te bereiken op nummer 06 24 20 17 71 of per mail p.vogels@libertasleiden.nl
Je sollicitatiebrief en curriculum vitae ontvangen wij graag via onderstaande link.
Solliciteer direct
Solliciteer direct