HELPENDE - WONEN MET ZORG

WONEN MET ZORG
18 uur per week of flexibel
Heb jij het diploma Helpende en hart voor de ouderenzorg? Dan is dit de vacature voor jou!
HELP-WMZ
30-03-2021
Wij zijn Libertas Leiden, word jij onze nieuwe collega? 
 
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is meer dan 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de thuiszorg en comfortabel wonen in onze locaties. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.  
 
Over de sector Wonen met Zorg 
Libertas Leiden heeft vier Wonen met Zorg locaties in verschillende woonwijken van Leiden. Hier bieden we onze bewoners een prettige woonomgeving waar zij zoveel mogelijk hun zelfstandigheid behouden. We bieden zorg en begeleiding die hierbij passen. Dat kan op een afdeling somatiek zijn of op een afdeling psychogeriatrie. 
 
Voor de sector Wonen met Zorg is Libertas Leiden per direct op zoek naar een collega voor de functie van 
Helpende 18 uur per week of flexibel op basis van een oproepcontract. 
 
Over de functie 
Als Helpende ondersteun jij onze bewoners bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Zo help je hen bij de start van de dag bij het wassen en aankleden. Je ondersteunt bij de activiteiten die voor de bewoners worden georganiseerd. Je bespreekt met de bewoner hoe het gaat en signaleert het wanneer je veranderingen ziet in de gezondheidstoestand. Je bespreekt dit met je collega’s en meldt dit in het digitale zorgdossier.  
Je kent de bewoners en zorgt er samen met je collega’s voor dat de bewoners de beste zorg krijgen. Dit doe je zowel op op afdelingen somatiek of psychogeriatrie. Je kunt goed schakelen tussen deze verschillende typen bewoners en vindt het leuk om deze af te wisselen.
Solliciteer direct


Libertas Leiden zoekt 
Een collega die in het bezit is van het mbo-diploma helpende en die al enige (stage-)ervaring heeft opgedaan.  
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed met verschillende mensen overweg. Je maakt makkelijk contact en werkt graag samen met collega’s. Je bent flexibel inzetbaar dus ook voor avond- en weekenddiensten.

Libertas Leiden biedt 
Een (oproep)contract voor bepaalde tijd. 
Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 25, maximaal € 2.481,30 bij een fulltime dienstverband.  

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: 
  • Collectieve zorgverzekering; 
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • Met FiscFree voordelig een nieuwe fiets, computer/iPad of een fitnessabonnement aanschaffen of je vakbondscontributie betalen. 

Solliciteren of meer weten? 
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Corine Heemskerk, Teammanager Wonen met Zorg via 06-23557234 of c.heemskerk@libertasleiden.nl. Je kunt je sollicitatie toesturen via onderstaande link.
Solliciteer direct
Solliciteer direct