HELPENDE - Wonen met Zorg

SALARIS MAXIMAAL €2.555,74 OBV 36 UUR, CONFORM DE CAO VVT FWG 25, CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD, LEIDEN
18 uur per week of flexibel
Heb jij het diploma Helpende en hart voor de ouderenzorg? Dan is dit de vacature voor jou!
HELP-WMZ
30-03-2021
Wij zijn Libertas Leiden, word jij onze nieuwe collega?

Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is meer dan 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de thuiszorg en comfortabel wonen in onze locaties. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.

Over de sector Wonen met Zorg
Libertas Leiden heeft vier Wonen met Zorg locaties in verschillende woonwijken van Leiden. Hier bieden we onze bewoners een prettige woonomgeving waar zij zoveel mogelijk hun zelfstandigheid behouden. We bieden zorg en begeleiding die hierbij passen. Dat kan op een afdeling somatiek zijn of op een afdeling psychogeriatrie.

Voor de sector Wonen met Zorg is Libertas Leiden per direct op zoek naar een collega voor de functie van
Helpende 18 uur per week of flexibel op basis van een oproepcontract.

Over de functie
Als Helpende ondersteun jij onze bewoners bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Zo help je hen bij de start van de dag bij het wassen en aankleden. Je ondersteunt bij de activiteiten die voor de bewoners worden georganiseerd. Je bespreekt met de bewoner hoe het gaat en signaleert het wanneer je veranderingen ziet in de gezondheidstoestand. Je bespreekt dit met je collega’s en meldt dit in het digitale zorgdossier.
Je kent de bewoners en zorgt er samen met je collega’s voor dat de bewoners de beste zorg krijgen. Dit doe je zowel op op afdelingen somatiek of psychogeriatrie. Je kunt goed schakelen tussen deze verschillende typen bewoners en vindt het leuk om deze af te wisselen.
Solliciteer direct


Libertas Leiden zoekt
Een collega die in het bezit is van het mbo-diploma helpende en die al enige (stage-)ervaring heeft opgedaan.
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed met verschillende mensen overweg. Je maakt makkelijk contact en werkt graag samen met collega’s. Je bent flexibel inzetbaar dus ook voor avond- en weekenddiensten.

Libertas Leiden biedt
Een (oproep)contract voor bepaalde tijd.
Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 25, maximaal €2.555,74 bij een fulltime dienstverband.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Collectieve zorgverzekering;
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Met FiscFree voordelig een nieuwe fiets, computer/iPad of een fitnessabonnement aanschaffen of je vakbondscontributie betalen.

Ben je enthousiast over deze functie?
Laat ons dat dan weten! Solliciteer door op de Sollicitatiebutton te klikken hieronder. Geef tevens aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou hiervoor moeten hebben.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Corine Heemskerk, Teammanager Wonen met Zorg via 06-23557234 of c.heemskerk@libertasleiden.nl

Hoe dan verder?
  • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging en binnen 2 dagen nemen wij contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch;
  • Wanneer wij, na ons telefonisch gesprek, enthousiast zijn over jou, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze vindt plaats op de locatie waar de vacature. Je gaat dan in gesprek met Corine Heemskerk en een collega;
  • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij erg blij!
  • Tenslotte wordt het arbeidscontract naar je toegestuurd, waarna jij het tekent en terugstuurt en dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!
Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je komst
Solliciteer direct
Solliciteer direct