Vakantiekracht Wonen met Zorg 2021

Uurloon €10,85 - €14,52, Contract in overleg met jou, afhankelijk van jouw inzetbaarheid, Leiden
Aantal uur per week in overleg
Wil jij graag aan de slag deze zomer? Wil je het liefst een baan die er toe doet, waarin je het verschil kan maken en waar je gewaardeerd wordt? En wellicht ná de zomer een leuke bijbaan ? Libertas Leiden heeft genoeg mogelijkheden voor jou deze zomer en daarna!
Vakantiekracht WmZ 2021
21-04-2021
Over de functie
Als vakantiekracht ondersteun jij onze bewoners bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Zo help je hen bij de start van de dag bij het wassen en aankleden en bij de maaltijd. Je biedt een helpende hand en een luisterend oor. Je bespreekt met de bewoner hoe het gaat en signaleert het wanneer je veranderingen ziet in de gezondheidstoestand. Je bespreekt dit met je collega’s. Zo krijg je door voor een paar uur per dag bij ons aan de slag te gaan (meer) ervaring in de zorg!

Nb Je krijgt van ons een cursus ADL!
Solliciteer direct

Wij bieden jou:
 • Tussen €10,85 - €14,52 bruto per uur conform de CAO VVT FWG 15
 • Contract in overleg met jou, afhankelijk van jouw inzetbaarheid
 • Afwisselend werk in één van onze vier Wonen met Zorg locaties
 • Samenwerken in een fijn team
 • Een vakantiebaan nú en, wanneer het van beide kanten bevalt, een (bij)baan ná de zomer!

Wij vragen van jou:
 • Je bent minimaal 18 jaar
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je maakt gemakkelijk contact en je ziet wat er moet gebeuren
 • Je woont in of dichtbij Leiden
 • Wanneer je de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkunde, Helpende of Geneeskunde volgt en stage ervaring hebt is dat een pre, maar zeker geen vereiste.
Over Libertas Leiden
Libertas Leiden is als ouderenzorg- en thuiszorg organisatie al meer dan 60 jaar actief in Leiden en biedt cliënten enerzijds Wonen met Zorg aan en anderzijds zorg aan cliënten die nog thuis (willen blijven) wonen, de Thuiszorg.

Libertas Leiden is een organisatie met ongeveer 700 leuke collega’s, een goed salaris en aandacht voor jou en jouw toekomst. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat wij een aantrekkelijk werkgever zijn voor werkzoekenden én aantrekkelijk blijven voor de mensen die al bij ons werken.

Over de sector Wonen met Zorg
Libertas Leiden heeft vier Wonen met Zorg locaties in verschillende woonwijken van Leiden. Hier bieden we onze bewoners een prettige woonomgeving waar zij zoveel mogelijk hun zelfstandigheid behouden. We bieden zorg en begeleiding die hierbij past. Dat kan op een afdeling somatiek zijn of op een afdeling psychogeriatrie.

Ben je enthousiast over deze uitdaging?

Laat ons dat dan weten! Solliciteer door op de Sollicitatiebutton te klikken hieronder. Geef tevens aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou hiervoor moeten hebben.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Petra Vogels, Recruiter bij Libertas Leiden. Zij is mobiel te bereiken op nummer 06 24 20 17 71 of per mail p.vogels@libertasleiden.nl

Hoe dan verder?
 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging en binnen 2 dagen nemen wij contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch;
 • Wanneer wij, na ons telefonisch gesprek, enthousiast zijn over jou, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze vindt plaats op de locatie waar de vacature. Je gaat dan in gesprek met Fred Pelt en een collega;
 • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij erg blij!
 • Tenslotte wordt het arbeidscontract naar je toegestuurd, waarna jij het tekent en terugstuurt en dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!
Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je komst en we zullen er alles aan doen om er samen een onvergetelijke zomer van te maken!
Solliciteer direct
Solliciteer direct