LEERLING LOCATIEVERPLEEGKUNDIGE

WONEN MET ZORG
28 - 32 uur per week
Ben je een 4e jaars hbo-v student, wil je in je laatste jaar bij ons de ‘fijne kneepjes van het vak’ als locatieverpleegkundige leren en daarnaast je diploma tot hbo verpleegkundige behalen, dan is dit dé leerwerkplek voor jou!
Leerling Locatieverpleegkundige
14-04-2021
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is meer dan 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de thuiszorg en comfortabel wonen in onze locaties. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.

Over de sector Wonen met Zorg
Libertas Leiden heeft vier Wonen met Zorg locaties in verschillende woonwijken van Leiden. Hier bieden we onze bewoners een prettige woonomgeving waar zij zoveel mogelijk hun zelfstandigheid behouden. We bieden zorg en begeleiding die hierbij passen. Dat kan op een afdeling somatiek zijn of op een afdeling psychogeriatrie.

Voor de sector Wonen met Zorg is Libertas Leiden per 1 juli 2021 op zoek naar kandidaten voor de functie van Leerling Locatieverpleegkundige voor 28 - 32 uur per week.

Over de functie
Als leerling locatieverpleegkundige zit je in het laatste jaar van de opleiding verpleegkunde op hbo-niveau. Onder begeleiding van de locatieverpleegkundige voer je de regie op de zorg van de individuele bewoners, initieer je kwaliteitsverbeteringen op de locatie en werk je actief mee aan locatieoverstijgende (innovatie-)projecten. De rode draad is dat je handelen gericht is op het zo zelfstandig mogelijk laten functioneren van de bewoners en van het team. Je coördineert de individuele zorg rondom de bewoners waarbij je de zorgmedewerkers adviseert, coacht, begeleidt en ondersteunt.

Je zoekt daarbij gezamenlijk naar de best passende zorg voor bewoners met een (hoog) complexe zorgvraag en bent hierin een actieve samenwerkingspartner van de specialist ouderengeneeskunde, paramedici en huisarts. Je leert om complexe verpleegtechnische handelingen zelfstandig uit te voeren en bewoners (en hun naasten) te helpen bij psychosociale vraagstukken. Je bent een benaderbare gesprekspartner voor familieleden en naasten en weet hen te betrekken bij de zorg.
Solliciteer direct


Libertas Leiden zoekt
Enthousiaste hbo-v studenten in het vierde jaar met een flinke dosis doorzettingsvermogen die zich gedurende 1 jaar verder willen ontwikkelen en bij willen dragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven van onze cliënten binnen een van onze Wonen met Zorg locaties.

Libertas Leiden komt graag in contact met hbo-v studenten die enthousiast en gemotiveerd zijn om in de zomer van 2021 te starten in deze functie.

Ben je (na de zomer) een 3e jaars hbo-v student en word je heel enthousiast van deze functie, dan nodigen we ook jou van harte uit om te solliciteren! Het traject duurt dan uiteraard niet 1 jaar, maar 2 jaar.

Ook 3de en 4e jaars stagiaires vragen we om te solliciteren.

Libertas Leiden biedt
Een leerwerkplek aan als leerling-verpleegkundige, waar je, met deskundige begeleiding, kunt groeien in de functie van (locatie) Verpleegkundige. Tijdens de door ons betaalde opleiding krijg je een leer-/arbeidsovereenkomst en een salaris conform het salarisbeleid leerlingen. Indien je leertraject verlopen is conform het traditionele looppad is dat conform de CAO VVT FWG 40. Voor leerlingen in het derde jaar €2.133,46 en voor leerlingen in het vierde jaar €2.278,05.

Tijdens de opleiding worden werken en leren gecombineerd. Als leerling ga je minimaal één dag in de week naar school en werk je, afhankelijk van het contract, minimaal 24 uur in de praktijk.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
  • collectieve zorgverzekering;
  • deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad of een fitnessabonnement kunt aanschaffen.

Solliciteren of meer weten?
Inhoudelijke vragen over deze vacature kun je stellen aan Corine Heemskerk, Teammanager Wonen met Zorg op telefoonnummer 06 23 55 72 34 of c.heemskerk@libertasleiden.nl.
Je kunt je sollicitatie tot en met 10 mei 2021 toesturen via onderstaande link.
Solliciteer direct
Solliciteer direct