Vakantiekracht Huishouding en Voeding

Contract in overleg met jou, afhankelijk van jouw inzetbaarheid, vanaf €9,80 per uur, Leiden
Flexibel in overleg af te stemmen
Wil je graag aan de slag deze zomer? Heb je nog geen vakantieplannen of wil je sparen voor je vakantie? Ga dan aan de slag als vakantiekracht in de huishouding bij Libertas Leiden! Zo draag je bij aan een fijne zomer voor onze bewoners.
Vakantiekracht Huishouding en Voeding
19-04-2021
Over de functie
Wil je werken in de voedingsdienst of in de huishouding en zo sparen voor je vakantie? Dan kun je aan de slag op één van onze wonen met zorg locaties. Je helpt daar met de schoonmaak of helpt met de maaltijdverstrekking of werk in de keuken. Soms combineren we dat ook, afhankelijk van hoeveel uren je wilt werken.

Solliciteer direct

Wij bieden jou:

 • Ben jij tussen de 17 en 21 jaar oud dan verdien jij minimaal € 9,80 bruto per uur.
 • Wanneer je 22 jaar of ouder bent dan ga je minimaal € 10,57 bruto per uur verdienen.
 • Contract in overleg met jou, afhankelijk van jouw inzetbaarheid.
 • Afwisselende werkzaamheden met flexibele werktijden, waarbij het ook mogelijk is om ’s avonds en in het weekend te werken.
 • Een leuke betekenisvolle vakantiebaan waarin je erg gewaardeerd zult worden.

Wij vragen van jou:

 • Je bent minimaal 17 jaar.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed met mensen omgaan.
 • Je bent tijdens de zomervakantie beschikbaar.
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden.
 • Je woont in of dichtbij Leiden

Over Libertas Leiden  

Libertas Leiden is als ouderenzorg- en thuiszorgorganisatie al meer dan 60 jaar actief in Leiden en biedt cliënten enerzijds Wonen met Zorg aan en anderzijds zorg aan cliënten die nog thuis (willen blijven) wonen, de Thuiszorg.  

Libertas Leiden is een organisatie met ruim 700 leuke collega’s. Wij bieden een goed salaris en aandacht voor jou en jouw toekomst. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat wij een aantrekkelijk werkgever zijn voor werkzoekenden én aantrekkelijk blijven voor de mensen die al bij ons werken.  

Over de sector Wonen met Zorg 
Libertas Leiden heeft vier Wonen met Zorg locaties in verschillende woonwijken van Leiden. Hier bieden we onze bewoners een prettige woonomgeving waar zij zoveel mogelijk hun zelfstandigheid behouden. We bieden zorg en begeleiding die hierbij past. Dat kan op een afdeling somatiek zijn, waar mensen wonen die alleen om fysieke redenen niet meer thuis kunnen wonen. Of op een afdeling psychogeriatrie, waar mensen wonen met dementie.

Ben je enthousiast over deze uitdaging? 
Laat ons dat dan weten! Jouw sollicitatie ontvangen we graag via onderstaande link. Laat in je sollicitatie weten waarom je graag zou willen werken bij Libertas Leiden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Ruis, Coördinator Hotelservices Huishouding via p.ruis@libertasleiden.nl.

Hoe dan verder? 
 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging en binnen 2 dagen nemen wij contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch;
 • Wanneer wij, na ons telefonisch gesprek, enthousiast zijn over jou, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij heel erg blij!
 • Het arbeidscontract sturen wij je toe en mag je ons, met een handtekening erop weer terugsturen. En dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!
 • Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je komst en we zullen er alles aan doen om er samen een onvergetelijke zomer van te maken.
Solliciteer direct
Solliciteer direct