Vakantiekracht Thuiszorg 2021

Uurloon €11,90 - €16,33, CONFORM DE CAO VVT FWG 25, contract in overleg met jou, afhankelijk van jouw inzetbaarheid, Leiden
Aantal uur per week in overleg
Wil jij graag aan de slag deze zomer? Wil je het liefst een baan die er toe doet, waarin je het verschil kan maken en waar je gewaardeerd wordt? Of wil je een leuke bijbaan en wil jij jezelf graag nuttig maken in je vrije uurtjes? Libertas Leiden heeft genoeg mogelijkheden voor jou deze zomer en daarna!
Vakantiekracht Thuiszorg 2021
20-04-2021
Over de functie
Als vakantiekracht ga je, ná een inwerktraject dat bestaat uit een cursus ADL, diverse (online) trainingen en een on-the-job meeloop-training, zelfstandig op pad en ondersteun jij onze cliënten op jouw route bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Je biedt hen een helpende hand bij de start van de dag door ze te helpen bij het wassen en aankleden. Je kijkt kritisch hoe het met de bewoner gaat en je signaleert eventuele veranderingen in de gezondheidstoestand. Deze bespreek je met je collega’s en rapporteer je in het Elektronisch Cliënt Dossier (ECD).
Zo krijg je, door voor een paar uur per dag bij ons aan de slag te gaan, (meer) ervaring in de zorg! En wie weet, wil je ná de zomer bij ons blijven werken als bijbaan naast je studie, of gewoon voor vast!
Solliciteer direct

Wij bieden jou:
 • Tussen €11,90 - €16,33 bruto per uur, conform de CAO VVT FWG 25;
 • Contract in overleg met jou, afhankelijk van jouw inzetbaarheid;
 • Een inwerktraject dat bestaat uit een cursus ADL, diverse (online) trainingen en een on-the-job meeloop-training. Daarna kun je zelfstandig op pad;
 • Afwisselend werk bij meerdere cliënten op verschillende locaties in Leiden;
 • Gewoon een hele leuke betekenisvolle vakantiebaan, waarin je erg gewaardeerd zult worden.
Wij vragen van jou:
 • Je bent minimaal 18 jaar
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en de vaardigheid om goed met mensen om te gaan;
 • Je maakt gemakkelijk contact en ziet wat er moet gebeuren
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden
 • Je woont in of dichtbij Leiden
Ben je enthousiast over deze uitdaging?
Laat ons dat dan weten! Solliciteer door op de sollicitatiebutton te klikken hieronder. Geef tevens aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou hiervoor moeten hebben.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Miriam van Dijk, Teammanager Thuiszorg bij Libertas Leiden. Zij is mobiel te bereiken op nummer 06 5737 1281.

Hoe dan verder?
 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging en binnen 2 dagen nemen wij contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch;
 • Wanneer wij, na ons telefonisch gesprek, enthousiast zijn over jou, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze vindt plaats op de locatie waar de vacature is (nu in Coronatijd is het echter vaak online, via teams). Je gaat dan in gesprek met Miriam van Dijk of een collega;
 • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij heel erg blij!
 • Tenslotte wordt het arbeidscontract naar je toegestuurd, waarna jij het tekent en terugstuurt en dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!
Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je komst en we zullen er alles aan doen om er samen een onvergetelijke zomer van te maken.
Solliciteer direct
Solliciteer direct