HELPENDE PLUS - Thuiszorg

SALARIS MAXIMAAL €2.555,74 OBV 36 UUR, CONFORM DE CAO VVT FWG 25, CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD, LEIDEN
Aantal uren per week in overleg
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Waar plezier, aandacht en ondernemerschap de kernwaarden zijn? Dat kan!
Helpende Plus TZ
20-04-2021
Over de functie
Als Helpende plus stap je na de dagstart met je collega’s op de fiets en trek je de wijk in. Op je werktelefoon kun je precies zien wat je route is. Aangekomen bij de cliënt thuis, raadpleeg je het digitale dossier om te zien wat je voor de zorgvrager komt doen. Dat kan zijn het ondersteunen bij wassen en aankleden, het aantrekken van steunkousen, medicatie uit de baxterrol geven of het helpen bij het bereiden van maaltijden. Daarnaast houd je ook de leefomgeving verzorgd. Het Zorgleefplan en het medicatieoverzicht is allemaal te vinden op de tablet die je van kantoor meeneemt.

Je kent de cliënten en hun omgeving. Je signaleert het wanneer je veranderingen ziet, bijvoorbeeld in hun gezondheidstoestand. Je meldt dit in het digitale dossier en bespreekt dit ook met je collega’s. Samen kunnen jullie dan met de zorgvrager kijken naar welke acties genomen moeten worden zodat de cliënt de juiste zorg krijgt.
Solliciteer direct

Wij bieden jou:
 • Salaris max €2.555,74 obv 36 uur conform CAO VVT FWG 25;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Samenwerken in een fijn team
 • Fiscfree; hiermee kun je voordeling een nieuwe fiets, computer, iPad en/of fitnessabonnement aanschaffen.
Wij vragen van jou:
 • Je bent een enthousiast persoon die een mbo-2 opleiding heeft afgerond, bij voorkeur tot Helpende;
 • Je hebt daarnaast al enige ervaring opgedaan binnen de zorg en je kunt medicatie uit de baxterrol delen;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je vindt het leuk om zelfstandig op pad te gaan;
 • Je maakt gemakkelijk contact en je ziet wat er moet gebeuren;
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden.

Heb je nog geen ervaring in de zorg, maar past deze vacature helemaal bij jou? Laat het ons weten! Er zijn mogelijkheden om met de basiscursus Helpende, toch aan de slag te gaan als Helpende in de zorg.

Over Libertas Leiden
Libertas Leiden is als ouderenzorg- en thuiszorg organisatie al meer dan 60 jaar actief in Leiden en biedt cliënten enerzijds Wonen met Zorg aan en anderzijds zorg aan cliënten die nog thuis (willen blijven) wonen, de Thuiszorg.

Libertas Leiden is een organisatie met ongeveer 700 leuke collega’s, een goed salaris en aandacht voor jou en jouw toekomst. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat wij een aantrekkelijk werkgever zijn voor werkzoekenden én aantrekkelijk blijven voor de mensen die al bij ons werken.

Over de sector Thuiszorg
Libertas Leiden biedt met verschillende teams door heel Leiden zorg aan cliënten die nog thuis wonen. Hier bieden we zorg op maat aan binnen de vertrouwde omgeving van de cliënten. Bij ons begin en eindig je in de thuiszorg je dienst altijd op kantoor met je collega’s. Hoe leuk is dat?

Ben je enthousiast over deze uitdaging?
Laat ons dat dan weten! Solliciteer door op de sollicitatiebutton te klikken hieronder. Geef tevens aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou hiervoor moeten hebben.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Miriam van Dijk, Teammanager Thuiszorg bij Libertas Leiden. Zij is mobiel te bereiken op nummer 06 5737 1281.

Hoe dan verder?
 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging;
 • Wanneer wij enthousiast zijn over je sollicitatie nemen wij binnen 2 dagen telefonisch contact met je op. Zo niet, dan ontvang je een afwijzing per mail;
 • Wanneer wij, na ons telefonisch gesprek, nóg enthousiaster zijn, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze vindt plaats op de locatie waar de vacature is. Je gaat dan in gesprek met Miriam van Dijk en een collega;
 • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij erg blij!
 • Tenslotte krijg jij het arbeidscontract toegestuurd, teken jij het en stuur je het terug en dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!
Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je komst en we zullen er alles aan doen om er samen een mooie tijd van te maken.
Solliciteer direct
Solliciteer direct