Vakantiekracht HUISHOUDELIJK MEDEWERKER Thuiszorg

UURLOON MINIMAAL € 11,68 CONFORM DE CAO VVT FWG 15, Leiden
0 uren contract
Wil je graag aan de slag deze zomer? Vind je het leuk om onze cliënten te ondersteunen in de huishouding, boodschappen te doen, 'n wasje te draaien en even gezellig samen koffie te drinken? Of wil je een leuke bijbaan en wil jij jezelf graag nuttig maken deze zomer en daarna in je vrije uurtjes? Libertas Leiden heeft genoeg mogelijkheden voor jou deze zomer en daarna!
VKK-HHMW-TZ
03-06-2021
Over de functie
Onze cliënten wonen nog thuis en worden door medewerkers van Libertas Leiden geholpen met zorg aan huis, zoals onder andere de huishouding. Als huishoudelijk medewerker ga je per dag naar 1 á 2 cliënten toe waar je, per cliënt, ongeveer 2 á 3 uur werkzaam bent. In deze tijd doe je huishoudelijke taken: denk aan stofzuigen, dweilen, stoffen, sanitair reinigen, een wasje draaien en de was ophangen, boodschappen doen, het bed verschonen etc. Ook drink je samen met de cliënt een kopje koffie (of thee :-)) en maak je een praatje.
Je hebt een signalerende functie in het welzijn van je cliënten. Als je merkt dat het niet goed gaat met
een cliënt, dan trek je aan de bel bij jouw leidinggevende.
Solliciteer direct


Wij bieden jou:
Een leuke baan gedurende de zomervakantiemaanden. Maar wanneer je daarna bij ons zou willen blijven werken, bijvoorbeeld als bijbaan naast je studie, dan kan dat ook! Graag zelfs!
 • Wanneer je 21 jaar of ouder bent dan ga je minimaal € 11,68 bruto per uur verdienen;
 • Contract in overleg met jou, afhankelijk van jouw inzetbaarheid;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 - 16.00 uur;
 • Een leuke betekenisvolle vakantiebaan waarin je erg gewaardeerd zult worden.

Wij vragen van jou:
 • Je bent minimaal 21 jaar en je hebt al eerder gewerkt in de huishouding bij mensen thuis;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed met mensen omgaan;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en communiceert makkelijk met cliënten en collega's;
 • Je bent flexibel inzetbaar gedurende de maanden juli en augustus;
 • Je woont in of dichtbij Leiden
 • Over Libertas Leiden
Libertas Leiden is als ouderenzorg- en thuiszorgorganisatie al meer dan 60 jaar actief in Leiden en biedt cliënten enerzijds Wonen met Zorg aan en anderzijds zorg aan cliënten die nog thuis (willen blijven)
wonen, de Thuiszorg.

Libertas Leiden is een organisatie met ruim 700 leuke collega’s. Wij bieden een goed salaris en aandacht voor jou en jouw toekomst. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat wij een aantrekkelijk werkgever zijn voor werkzoekenden én aantrekkelijk blijven voor de mensen die al bij ons werken.

Over de sector Thuiszorg bij Libertas Leiden: vertrouwd en dichtbij, sterk in de wijk
De cliënt staat bij ons centraal. Dat komt tot uiting in onze maatwerkoplossingen. Onze drijfveer is de zelfredzaamheid van onze cliënten. Zo bepalen wij niets voor ze, maar houden wij rekening met de manier waarop zij zorg willen ontvangen. Door onze hulp en aandacht kunnen zij thuis blijven wonen; we prikkelen hen om zoveel mogelijk zelf het heft in handen nemen en te houden. In de Thuiszorg werken we met kleine teams, door de hele stad. Daarmee geven we uiting aan de kernwaarden van Libertas: ondernemend, aandacht en plezier.

Ben je enthousiast over deze uitdaging?
Laat ons dat dan weten! Jouw sollicitatie ontvangen we graag via onderstaande link. Laat in je sollicitatie weten waarom je graag zou willen werken bij Libertas Leiden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janet Knol Coördinator Particuliere HV via J.Knol@libertasleiden.nl of telefonisch via 06-12374709

Hoe dan verder?
 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging en binnen 2 dagen nemen wij contact met je op, hetzij via de mail of telefonisch;
 • Wanneer wij, na ons telefonisch gesprek, enthousiast zijn over jou, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij heel erg blij!
 • Het arbeidscontract sturen wij je toe en mag je ons, met een handtekening erop weer terugsturen. En dan is het aftellen voor ons, tot de dag dat jij gaat starten!
Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject hele traject binnen 3 weken afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je komst en we zullen er alles aan doen om er een leuke zomer van te maken!
Solliciteer direct
Solliciteer direct