VERPLEEGKUNDIGE - Thuiszorg

SALARIS MAXIMAAL €3.362,22 OBV 36 UUR, CONFORM DE CAO VVT FWG 45, CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD, LEIDEN
24-28 uur per week
Wil jij werken in een lerende organisatie, met een goed salaris en veel dynamiek?
Verpleegkundige TZ
A
De functie

Binnen de thuiszorg staat zelfstandigheid van de bewoner centraal. Als zorgprofessional help jij de cliënten hun zelfzorg zo optimaal mogelijk te maken. Dit doe je door het uitvoeren van risicovolle, voorbehouden en verpleegtechnische handelingen. Daarnaast ben je ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de cliënt.

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de cliëntenplanning en een correcte uitvoering van de zorgafspraken. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de cliënt. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid van de cliënt helpt handhaven en stimuleert. Je ondersteunt de teamleden en draagt vakinhoudelijke kennis over binnen het team door het geven van klinische lessen. Het begeleiden van leerlingen en stagiaires hoort ook bij de functie.

Een dag uit het leven van een Verpleegkundige Thuiszorg
...


Solliciteer direct


Libertas Leiden biedt:
Wij doen altijd het beste voor onze cliënten, maar we vinden ook dat jij het beste verdient.  Daarom investeren wij graag in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw functie vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie. Je kunt rekenen op een werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team.  

Wij bieden een aanstelling voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 45 (maximaal €3.362,22 obv 36 uur bij een fulltime dienstverband). Daarnaast hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: 
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
 • Bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
 • Vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister en vergoeding herregistratie BIG;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en Collectieve zorgverzekering;
 • Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad of een fitnessabonnement kunt aanschaffen.

Libertas Leiden heeft ruimte voor jou als je
 • In het bezit bent van een diploma Verpleegkunde en BIG geregistreerd;
 • Een hart voor de ouderenzorg en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt;
 • Initiatiefrijk en stressbestendig bent in complexe en ad hoc situaties;
 • Beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden;
 • Zeer zelfstandig kan maar ook goed in teamverband kan werken.
 • Ook ga je flexibel om met het draaien van alle diensten. Je bent een enthousiaste collega die een actieve rol wil spelen op de psychogeriatrische en somatische afdeling.

Over Libertas Leiden

Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Kies je voor Libertas Leiden, dan kies je voor een in-en-in Leidse organisatie die de stad kent als geen ander. Libertas Leiden is al 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de Thuiszorg en comfortabele Wonen-met-Zorg huizen. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.

Over de sector Thuiszorg bij Libertas Leiden:
Vertrouwd en dichtbij, sterk in de wijk. Onze Sector Thuiszorg groeit sterk, is in ontwikkeling en kent uitdagende vraagstukken. Zo zijn we onder andere bezig met:
 • het opzetten van een verpleegtechnisch team en een regionale rol in de wondzorgketen;
 • geven we vorm en uitvoering aan een nieuwe manier van plannen en roosteren;
 • maken we ons klaar voor de leidraad herkenbare en aanspreekbare wijkverpleging, en daarmee samenhangend;
 • draaien we een project in het kader van de herpositionering van de wijkverpleegkundige.
De cliënt staat bij ons centraal. Dat komt tot uiting in onze maatwerkoplossingen. Onze drijfveer is de zelfredzaamheid van onze cliënten. Zo bepalen wij niets voor ze, maar houden wij rekening met de manier waarop zij zorg willen ontvangen. Door onze hulp en aandacht kunnen zij thuis blijven wonen; we prikkelen hen om zoveel mogelijk zelf het heft in handen nemen en te houden. In de Thuiszorg werken we met kleine teams, door de hele stad. Daarmee geven we uiting aan de kernwaarden van Libertas: Plezier, aandacht en ondernemend. 


Ben je enthousiast over deze functie?
Laat ons dat dan weten! Solliciteer door op de Sollicitatiebutton te klikken hieronder. Richt deze sollicitatie aan Petra Vogels, onze recruiter en geef tevens aan wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij denkt dat we jou hiervoor moeten hebben.

Voor meer informatie over de functie Verpleegkundige Thuiszorg kun je contact opnemen met Miriam van Dijk, Teammanger Thuiszorg bij Libertas Leiden. Zij is mobiel te bereiken op nummer 06 57371281 of via m.vandijk@libertasleiden.nl


Hoe dan verder?
 • Je krijgt binnen 24 uur na je sollicitatie een ontvangstbevestiging;
 • Wanneer wij enthousiast zijn over je sollicitatie nemen wij binnen 2 dagen telefonisch contact met je op. Zo niet, dan ontvang je een gemotiveerde afwijzing per mail;
 • Wanneer wij, na ons telefonisch gesprek, nóg enthousiaster zijn, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze vindt plaats op de locatie waar de vacature is. Je gaat dan in gesprek met Miriam van Dijk en een collega;
 • Wij en jij zijn positief? Dan volgt er nog een tweede gesprek, wederom met collega's.
 • Daarna weten wij heel snel of wij met jou aan de slag willen en laten wij je dat ook snel weten. En als jij dat dan ook wilt dan zijn wij allemaal heel erg blij!
 • Tenslotte volgt er nog een ontmoeting waarin jij het arbeidscontract tekent en dan is het aftellen voor ons tot de dag dat jij gaat starten!
Libertas Leiden streeft ernaar om het hele traject binnen 3 weken afgerond te hebben. Wij kijken enorm uit naar je komst!

Solliciteer direct
Solliciteer direct