HELPENDE IN DE THUISZORG

Thuiszorg
12-18 uur per week
Vind jij het leuk om cliënten te helpen waardoor ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen?
HelpendeTZ
ss
Libertas Leiden is op zoek naar versterking in de thuiszorg. Ben jij 12-18 uur per week beschikbaar, heb jij affiniteit met de zorg en vind jij het leuk om cliënten te helpen waardoor ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen? Solliciteer dan snel!
Solliciteer direct

De functie van Helpende
Als Helpende in de thuiszorg zorg je ervoor dat de cliënt zo lang mogelijk in de eigen leefomgeving kan blijven wonen. Je bereid de maaltijden voor, houd de leefomgeving verzorgd maar voert ook zorgtaken uit. Denk bij deze zorgtaken aan het aantrekken van steunkousen en het helpen bij de persoonlijke verzorging van de cliënt. Wanneer er bijzonderheden voorkomen, bespreek jij deze met collega’s en vermeld je deze in het zorg(leef)plan van de cliënt.

Heb je nog geen ervaring in de zorg of nog geen diploma Helpende behaald? Dan gaan we ook graag met je in gesprek! Onze basiscursus tot Helpende stoomt je helemaal klaar om als Helpende aan de slag te kunnen gaan. Schroom niet om te solliciteren!

Je kunt vanuit Libertas Leiden ook een e-learning aangeboden krijgen, waardoor je ook bevoegd wordt om enige medicatie toe te dienen aan onze cliënten in de wijk.

Libertas Leiden zoekt

Enthousiaste collega's met de voorkeur voor een mbo-2 opleiding tot Helpende. Het zou fijn zijn wanneer je daarnaast al enige ervaring hebt opgedaan binnen de zorg. Je vindt het leuk om zelfstandig op pad te gaan, je bent integer en hebt een proactieve houding. Je bent 12-18 uur per week beschikbaar en vindt het niet erg om flexibele diensten te werken (denk hierbij ook aan avond- en weekenddiensten). Je bent daarnaast ook bereid om onze medicatie e-learning te volgen.

Heb je nog geen ervaring in de zorg, maar past deze vacature helemaal bij jou? Laat het ons weten! Er zijn mogelijkheden om met de basiscursus Helpende, toch aan de slag te gaan als Helpende in de zorg.

Libertas Leiden biedt:
  • Een contract voor bepaalde tijd, met na een jaar kans op een vast contract;
  • Een salaris conform de CAO VVT FWG 25, maximaal € 2.397,30 bij een fulltime dienstverband;
  • Een functie in een gezellig team;
  • De mogelijkheid om flexibel te werken, met een contract van 12-18 uur per week;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaanmogelijkheden.
Bevalt het werken als Helpende zo goed en zou je graag meer willen leren? Deze mogelijkheid is er! Je kunt namelijk via Libertas Leiden een opleiding volgen tot Verzorgende IG. Heb je deze ambitie? Bespreek dit dan met je teammanager!

Solliciteren op de functie van Helpende?
Dat kan! We zien je sollicitatie graag tegemoet via onderstaande link. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Petra van Velzen, Teammanager Thuiszorg via 071 5289 095.
Solliciteer direct
Solliciteer direct