HELPENDE (PLUS)

Thuiszorg
max. 24 uur
Werken in de zorg is leuk!
HelpendeTZ
ss
De functie van Helpende (Plus)
De werkzaamheden van een Helpende (Plus) richten zich op het assisteren van zorgvragers met verschillende achtergronden en van verschillende leeftijden bij de activiteiten van de algemene dagelijkse levensbehoeften (ADL). Je signaleert bijzonderheden in de gezondheidtoestand van de zorgvrager, stemt deze af met collega’s en zorgvragers en vermeldt deze in het zorg(leef)plan. Als Helpende (Plus) bereid je maaltijden volgens de kwalitatieve en kwantitatieve normen en houd je de leefomgeving van de zorgvrager (huishoudelijk) verzorgd.

Tevens draag je zorg voor het correct toedienen van medicatie uit gesloten verpakking volgens de vastgelegde afspraken in het zorg(leef)plan.
Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt
Kandidaten die beschikken over kennis op het niveau van een mbo-2 opleiding Helpende aangevuld met ervaringskennis. Ook beschik je over kennis met betrekking tot het toedienen van medicijnen en gerelateerde risico’s. Kandidaten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk zijn en beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden. Je kunt zelfstandig werken, bent integer en pro-actief. Je bent flexibel in verband met het draaien van alle diensten.

Libertas Leiden biedt:
Een aanstelling in eerste instantie voor bepaalde duur. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 25, maximaal € 2.305,18 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaanmogelijkheden.

Solliciteren op de functie van Helpende plus?
Voor informatie over de vacature of de sector Thuiszorg kun je contact opnemen met mevrouw. P. van Velzen, p.vanvelzen@libertasleiden.nl of 06-12370253. We zien je sollicitatie graag tegemoet via onderstaande link!
Solliciteer direct
Solliciteer direct