VERZORGENDE IG

Wonen met Zorg en Thuiszorg
Uren in overleg
Bij ons ingeschaald in FWG 40!
IG
d
Functie van Verzorgende IG
De werkzaamheden van een Verzorgende IG richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen. Dat kan bij cliënten thuis zijn, maar ook in een woon(zorg)centrum of kleinschalig wonen. Het uitgangspunt is dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden. Als Verzorgende IG stel je zelfstandig een (elektronisch) zorgleefplan op, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in gezondheid en het welbevinden van de cliënt.
Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt
Kandidaten die in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG. Kandidaten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig zijn in complexe en ad hoc situaties en beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden. Enthousiaste collega’s die zeer zelfstandig kunnen werken maar die ook goed zijn in teamverband en flexibel omgaan met het draaien van alle diensten.

Ook studenten geneeskunde of HBOV 3e jaars worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Libertas Leiden biedt:
Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uit komt te maken van een dynamisch team.

Daarnaast bieden wij een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, maar met uitzicht op een vast dienstverband. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal
€ 2.870.58 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaanmogelijkheden en inschrijving in het kwaliteitsregister V&VN.

Solliciteren voor de functie van Verzorgende IG?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra van Velzen, Teammanager Thuiszorg,
via 06-12 37 02 53 of Fred Pelt, Teammanager Wonen met Zorg, via 06 – 51 99 48 43. 
We zien je sollicitatie graag tegemoet via onderstaande link. Zou je hierbij aan willen geven of je solliciteert voor de Thuiszorg of het Wonen met Zorg?
Solliciteer direct
Solliciteer direct