VERPLEEGKUNDIGE

Thuiszorg en Wonen met Zorg
Uren in overleg
Op zoek naar variatie in je werk? Solliciteer direct!
VP
d
De werkzaamheden van een Verpleegkundige richten zich op het uitvoeren van risicovolle, voorbehouden en verpleegkundige handelingen. Tevens ben je in deze rol ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de cliëntenplanning en een correcte uitvoering van de zorgafspraken. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de cliënt. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid van de cliënt helpt handhaven en stimuleert. Je ondersteunt de teamleden en draagt vakinhoudelijke kennis over binnen het team door het geven van klinische lessen. Het begeleiden van leerlingen en stagiaires hoort ook bij de functie.
Solliciteer direct

Wij zoeken
Kandidaten die in het bezit zijn van het diploma Verpleegkundige en BIG geregistreerd. Kandidaten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig zijn in complexe en ad hoc situaties en beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden. Enthousiaste collega’s die zelfstandig kunnen werken, maar ook goed zijn in teamverband en flexibel omgaan met het draaien van alle diensten.
Voor Thuiszorg dien je, in verband met het draaien van nachtdiensten, in het bezit te zijn van een rijbewijs.
Wij bieden
Een dynamische werkomgeving, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren. Daarnaast bieden wij een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, maar met uitzicht op een vast dienstverband. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 45, maximaal € 3.153.90 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaanmogelijkheden en inschrijving in het kwaliteitsregister V&VN.
Informatie & Sollicitatie
Geef bij je sollicitatie aan of je voorkeur ligt bij de Thuiszorg of Wonen met Zorg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra van Velzen, Teammanager Thuiszorg, via 06-12 37 02 53 of Fred Pelt, Teammanager Wonen met Zorg, via 06 – 51 99 48 43.


Solliciteer direct
Solliciteer direct