BIJBAAN IN DE ZORG (FLEXPOOL)

Uren en dagen in overleg
Ben je student en zoek je een leuke bijbaan in de zorg?
bijbaanzorg
A

Voor werkzaamheden op het gebied van zorg, huishouding of voeding in één van onze woonzorglocaties of bij cliënten thuis zoeken wij enthousiaste mensen. 

Thuiszorg
Binnen de sector Thuiszorg ga je bij cliënten langs en bied je ondersteuning bij de dagelijkse verzorging.
Hierbij kun je denken aan het klaarmaken van het ontbijt, helpen bij het  wassen en het aan- en uitkleden en het opmaken van het bed. Wanneer je onze medicatietoets doet en behaald, mag je ook medicatie (uit een baxter) delen.

Wonen met Zorg
Op één van onze woonzorglocaties zorg jij samen met je collega’s voor een goede zorg- en dienstverlening voor onze bewoners. Je helpt onze bewoners bijvoorbeeld bij de maaltijd, de schoonmaak, de zorg- en dienstverlening, biedt een helpende hand en een luisterend oor. 

Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt
Enthousiaste kandidaten van 17 jaar of ouder die aantoonbaar affiniteit hebben met de ouderenzorg en flexibel beschikbaar zijn. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Libertas Leiden biedt:
Afwisselende werkzaamheden met flexibele werktijden, waarbij het ook mogelijk is om ’s avonds en in het weekend te werken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om op diverse locaties in Leiden te werken.
Ga je werken binnen de sector Thuiszorg dan verdien jij minimaal € 11.17 bruto per uur. Wanneer je gaat werken binnen de sector Wonen met Zorg is het bruto uurloon minimaal € 10,96 bruto per uur verdienen. 
Een uitstekend salaris conform de CAO VVT.

Solliciteren bij Libertas Leiden?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra van Velzen, Teammanager Thuiszorg, via 06-12 37 02 53 of met Fred Pelt, Teammanager Wonen met Zorg, via 06–51 99 48 43.

Laat in je sollicitatie weten waar en  waarom je graag zou willen werken bij Libertas Leiden.

Solliciteer direct
Solliciteer direct