BIJBAAN IN DE ZORG (FLEXPOOL)

uren en dagen in overleg
Ben je student en zoek je een leuke bijbaan in de zorg?
bijbaanzorg
A
Voor diverse locaties en afdelingen zijn wij op zoek naar studenten die naast hun studie op flexibele basis willen werken. Je ondersteunt collega’s bij de dagelijkse verzorging van onze zorgvragers. Hierbij moet je denken aan het aan- en uitkleden en wassen van zorgvragers, maaltijdverzorging en het begeleiden bij activiteiten binnen de Thuiszorg of Wonen met Zorg.

 * de invulling van de werkzaamheden is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Solliciteer direct

Wij zoeken
Enthousiaste kandidaten die momenteel bezig zijn met het volgen van een medische studie  of een overige opleiding in de zorg en affiniteit hebben met ouderen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
Wij bieden
Afwisselende werkzaamheden met flexibele werktijden waarbij de mogelijkheid bestaat om op diverse locaties in Leiden te werken op dagen en uren dat  het jou uitkomt. Een uitstekend salaris conform de CAO VVT. Voor jou als student is dit bovendien een goede gelegenheid om in de praktijk nader kennis te maken met de ouderenzorg.

Informatie & Sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fred Pelt (Teammanager Wonen met Zorg) op telefoonnummer 06-51994843 of Petra van Velzen (Teammanager Thuiszorg) op telefoonnummer 06-12370253.
Solliciteer direct
Solliciteer direct