VAKANTIEWERKER

Thuiszorg en Wonen met Zorg
Uren in overleg
Sparen voor je zomerplannen? Word vakantiekracht!
vakw
x

Wil jij sparen voor je vakantieplannen én ervoor zorgen dat onze cliënten ook een mooie zomer hebben? Wij zoeken enthousiaste vakantiekrachten voor werkzaamheden op het gebied van zorg, huishouding of voeding in één van onze woonzorglocaties of bij cliënten thuis.

Thuiszorg
Binnen de sector Thuiszorg ga je bij cliënten thuis langs en bied je ondersteuning bij de dagelijkse verzorging. Hierbij kun je denken aan het klaarmaken van het ontbijt, helpen bij het  wassen en het aan- en uitkleden en het opmaken van het bed. Wanneer je onze medicatietoets doet en behaalt, mag je ook medicatie (uit een baxter) delen.

Wonen met Zorg
Op één van onze woonzorglocaties zorg jij samen met je collega’s voor een goede zorg- en dienstverlening voor onze bewoners. Je helpt onze bewoners bijvoorbeeld bij de maaltijd, de schoonmaak, de zorg- en dienstverlening, biedt een helpende hand en een luisterend oor. 

Binnen de sectoren Wonen met Zorg en Thuiszorg bieden wij mogelijkheden in zowel de zorg als de huishouding. Waar je ook voor kiest, je komt terecht in een leuk team waar men zich inspant voor onze cliënten.

Solliciteer direct

Wij zoeken

Enthousiaste kandidaten van 17 jaar of ouder die tijdens de vakantie(s) beschikbaar zijn. Wil je in de zorg werken? Dan is affiniteit met de ouderenzorg vereist. Voor de huishouding is een positieve instelling en opgeruimd humeur nodig. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en ben je een aanpakker.

Wij bieden

Afwisselende werkzaamheden met flexibele werktijden, waarbij het ook mogelijk is om ’s avonds en in het weekend te werken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om op diverse locaties in Leiden te werken.
Ben jij tussen de 17 en 21 jaar oud dan verdien jij minimaal € 9,80 bruto per uur. Wanneer je 22 jaar of ouder bent dan ga je minimaal € 10,57 bruto per uur verdienen. Een uitstekend salaris conform de CAO VVT.

Informatie & Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra van Velzen, Teammanager Thuiszorg, via 06-12 37 02 53 of met Fred Pelt, Teammanager Wonen met Zorg, via 06–51 99 48 43.

Laat in je sollicitatie weten of je in de Thuiszorg of Wonen met Zorg wil werken. Daarnaast lezen we graag waarom je graag zou willen werken bij Libertas Leiden.

Solliciteer direct
Solliciteer direct