WIJKVERPLEEGKUNDIGE

THUISZORG
24 tot 32 uur
Voel jij je thuis in de Wijk?
WIJKVERPLTZ
A
In deze functie ben je het aanspreekpunt in de wijk, de spil tussen de cliënt, de mantelzorgers, de hulpverleners en Libertas Leiden. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt cliënten thuis in complexe zorgsituaties. De Wijkverpleegkundige is verantwoordelijk voor de coördinatie van de individuele zorg rondom de cliënt. Je stuurt Verpleegkundigen, Verzorgenden en Helpenden functioneel aan en innoveert de zorg daar waar nodig.  Je voert complexe verpleegtechnische handelingen zelfstandig uit en helpt cliënten ook bij psychosociale vraagstukken.
Solliciteer direct

Wij zoeken
Kandidaten hebben een afgeronde opleiding HBO V (Verpleegkundige niveau 5) en hebben minimaal 3 jaar werkervaring in de wijk. Indien nodig ben je bereid de post HBO opleiding “Wijkverpleegkundige” te volgen. Deze opleiding wordt door Libertas Leiden vergoed. Je hebt kennis van de sociale kaart in de wijk en het opbouwen van relaties. Je bent klant- en resultaatgericht en je bent een stevige sociale persoonlijkheid. Je beschikt over uitstekende netwerkvaardigheden. Je hebt ervaring met het instrueren en voorlichten van cliënten en collega’s.
Wij bieden
Een uitdagende, dynamische functie met in eerste instantie een aanstelling voor de duur van een jaar. De functie is gewaardeerd in FWG 50 van de CAO VVT, maximaal € 3582,26 op fulltime basis. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Informatie & Sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie over  deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw Petra van Velzen, Teammanager Thuiszorg, telefoonnummer 06-12370253. Je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en CV  ontvangen wij graag per e-mail.
Solliciteer direct
Solliciteer direct