(WIJK) VERPLEEGKUNDIGE MET AANDACHTSGEBIED WONDZORG

THUISZORG
uren in overleg
Wondzorg jouw passie ? en wil je deze kennis delen ?
VERPl WOND
Thuiszorg
De werkzaamheden van een verpleegkundige richten zich op het uitvoeren van risicovolle, voorbehouden en verpleegkundige handelingen. Tevens ben je in deze rol een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de cliëntenplanning en een correcte uitvoering van de zorgafspraken. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de cliënt, specifiek als het gaat om wondzorg. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid van de cliënt helpt handhaven en stimuleert. Je ondersteunt de teamleden, houd je vakkennis over wondzorg bij en draagt deze kennis over binnen het team door bijvoorbeeld het geven van klinische lessen. Je  zorgt samen met de aandachtsvelders wondzorg dat de kwaliteit omtrent wondzorg geborgd wordt en blijft.

Het begeleiden van leerlingen, stagiaires en collega’s hoort bij je functie
Solliciteer direct

Wij zoeken
Deze functie is bij uitstek geschikt voor kandidaten met kennis van verpleegkunde op kwalificatieniveau 4 of 5 en in bezit zijn van gerichte scholing op het gebied van wondzorg of de bereidheid deze te  volgen en minimaal 1 jaar werkervaring hebben in de wijk. Je bent  BIG geregistreerd en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister. Indien je niet ingeschreven staat in het kwaliteitsregister zal Libertas Leiden de inschrijving vergoeden. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent klant- en resultaatgericht en beschik je over goede sociale en contactuele vaardigheden. Tot slot weet je hoe je kennis goed kunt overdragen, heb je kennis van de sociale kaart in de wijk en weet je relaties op te bouwen en te behouden.
Wij bieden
Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uit komt te maken van een team. Het is een functie met een grote mate van zelfstandigheid. Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring en vindt plaats in FWG 45 maximaal € 3153,90 bruto bij een fulltime dienstverband of  FWG 50, maximaal € 3582,26 bruto bij een fulltime dienstverband.
De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Daarnaast beiden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, loopbaanmogelijkheden en inschrijving in het kwaliteitsregister V&VN.
Informatie & Sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie over  de  functie kun je contact opnemen met Annika Sauer, Teammanager i.o. Thuiszorg, telefoonnummer 06-53651311. Je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en CV  ontvangen wij graag per e-mail vóór 15 oktober 2018. 

Solliciteer direct
Solliciteer direct