VERZORGENDE IG IN DE NACHTDIENST

WONEN MET ZORG
Uren in overleg
wil je werken in een lerende organisatie
VERZ.IGNACHTWMZ
A
De functie
De werkzaamheden van een Verzorgende IG in de nachtdienst, richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen gedurende de nacht. De uitgangspunten zijn dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden en het faciliteren van een goede nachtrust voor de cliënt. Als Verzorgende IG in de nachtdienst lever je een bijdrage aan het (elektronisch) zorgleefplan, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in de gezondheid en het welbevinden van de cliënt.
Solliciteer direct

Wij zoeken
Kandidaten die in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG. Kandidaten met  een groot verantwoordelijk-heidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig zijn in complexe en ad hoc situaties en beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden. Een enthousiaste collega die zeer zelfstandig maar ook in teamverband kan werken.
Wij bieden
Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Daarnaast bieden wij een aanstelling voor in eerste instantie de duur van een jaar, maar met uitzicht op een vast dienstverband. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal € 2.870,58 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, loopbaanmogelijkheden en inschrijving in het kwaliteitsregister V&VN.
Informatie & Sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Corine Heemskerk, Teammanager Wonen met Zorg, via telefoonnummer 06- 23557234. Je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en CV ontvangen wij graag.
Solliciteer direct
Solliciteer direct