HELPENDE

Wonen met Zorg
max. 24 uur
Voor een ander zorgen is leuk !
HLP WMZ
0
De functie van Helpende
Als Helpende assisteer je de zorgvrager bij activiteiten van de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) waarbij de zelfredzaamheid gestimuleerd wordt. Denk hierbij aan het uitvoeren van dagelijkse zorgtaken zoals hulp bij het wassen en aankleden. Tevens bereid je de maaltijden en houd je de leefomgeving van de zorgvrager (huishoudelijk) verzorgd. Het is belangrijk dat je bijzonderheden in de gezondheidstoestand van de zorgvrager signaleert en indien nodig onderneem je actie. Je vermeldt deze bijzonderheden in het zorg(leef)plan en stemt dit af met collega’s en de zorgvrager.
Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt
Medewerkers die beschikken over kennis op het niveau van een mbo-2 opleiding Helpende aangevuld met ervaringskennis in het omgaan met de doelgroep. Kandidaten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die initiatiefrijk zijn en beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden. Je kunt zelfstandig werken, bent integer en proactief.

Libertas Leiden biedt:
Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uit komt te maken van een dynamisch team. Daarnaast bieden wij een aanstelling voor in eerste instantie de duur van een jaar, maar met uitzicht op een vast dienstverband. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 25, maximaal € 2.397,39 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaan-mogelijkheden.

Solliciteren voor de functie van Helpende?
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Corine Heemskerk, Teammanager Wonen met Zorg, via telefoonnummer 06- 23557234.  Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en Curriculum Vitae.
Solliciteer direct
Solliciteer direct