LOCATIEVERPLEEGKUNDIGE

WONEN MET ZORG
28 - 36 uur
Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische functie?
LOCVERP
A
Voor de sector Wonen met Zorg, locatie Lorentzhof en Rijn en Vliet, is Libertas Leiden per direct op zoek naar twee kandidaten.

Je wilt het beste halen uit het dagelijkse leven van de bewoners. Hiervoor voer je regie op de zorg van de individuele bewoners, initieer je kwaliteitsverbeteringen op de locatie en werk je actief mee aan locatieoverstijgende (innovatie-)projecten. Geen dag in je werk is hetzelfde. De rode draad is dat je handelen gericht is op het zo zelfstandig mogelijk laten functioneren van de bewoners en van het team.  

Je zoekt voortdurend naar de best passende zorg voor bewoners met een (hoog) complexe zorgvraag en bent hierin een actieve samenwerkingspartner van de  specialist ouderengeneeskunde, paramedici en huisarts. Naar je eigen team vervul je een coachende voorbeeldrol en ondersteunt en begeleidt collega’s en studenten hbo verpleegkunde. Je bent in staat om complexe verpleegtechnische handelingen zelfstandig uit te voeren en bewoners (en hun naasten) te helpen bij psychosociale vraagstukken. Je bent een benaderbare gesprekspartner voor familieleden en naasten en weet hen te betrekken bij de zorg.
Solliciteer direct

Wij zoeken
Kandidaten hbo verpleegkunde met kennis van verpleegkunde op kwalificatieniveau 5, aangevuld met meerjarige praktijkervaring op het vakgebied van het uitvoeren van de zorg. Je bent BIG-geregistreerd. Je beschikt over uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden en hebt ervaring met het aansturen, ondersteunen en begeleiden van collega’s.
Wij bieden
  • Een uitdagende, dynamische functie met een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, maar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris conform de CAO VVT FWG 50, maximaal € 3.582,26 op fulltime basis;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
- individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
- bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
- vergoeding herregistratie BIG;
- vergoeding lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister;
- collectieve zorgverzekering;
- deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Informatie & Sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Corine Heemskerk, Teammanager Wonen met Zorg, via telefoonnummer 06- 23557234.  Je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en CV  ontvangen wij graag.

Ontmoet ons op het zorgfestival Zuid-Holland Noord op donderdag 14 maart 2019!
Solliciteer direct
Solliciteer direct