STAGIAIR MARKETING & COMMUNICATIE

Voor Project DOOR
20-24 uur per week
Stage lopen bij een lerende organisatie met leuke collega's en veel dynamiek? Dat kan!
STAGM&C
O&P
Wil je stage lopen in een lerende organisatie met leuke collega’s en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is al bijna 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de Thuiszorg, comfortabele Wonen-met-Zorg huizen en Wijkwerk. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden. In de Thuiszorg werken we met kleine subteams, door de gehele stad. In onze Wonen-met-Zorg locaties wonen mensen met dementie of met lichamelijke klachten zoveel mogelijk zoals thuis. In ons Wijkwerk (Social Work) zijn we samen met vrijwilligers en buurtbewoners actief  voor een prettige en leefbare buurt. We zijn een in-en-in Leidse organisatie en kennen de stad als geen ander. Libertas Leiden, Vertrouwd en dichtbij, Sterk in de wijk. 

Voor de sector Ondersteuning en Participatie zijn wij op zoek naar een Stagiair Marketing & Communicatie voor Project DOOR.

Project Door
Project Door heeft als opdracht om mensen met een bijstandsuitkering die een geïsoleerd leven leiden, nieuwe mogelijkheden te leren vinden en te benutten zodat zij weer deel kunnen nemen aan de maatschappij. Het vraagt extra inspanning en maatwerk om deze doelgroep in beweging te krijgen, met als doel dat ze zoveel mogelijk deel uit blijven maken van hun omgeving.
De stagiaire Project Door is onderdeel van het team Project Door dat wij uitvoeren in opdracht van de gemeente Leiden en wordt uitgevoerd in afstemming met een brede range van samenwerkende organisaties in Leiden. 

De stageplek:
Als stagiaire ga je door middel van het inzetten van diverse communicatiekanalen en social media het Project Door zo veel mogelijk onder de aandacht brengen om zo de doelgroep te bereiken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
  • Ondersteuning bieden bij het opzetten van online- en offline campagnes van Project Door, zoals het  creëren van flyers, blogs, vlogs, sociale media en beeldmateriaal voor Slaagwijk en Leiden Zuid West.
  • Het ontwikkelen en maken van een sociale buurtkrant Leiden Zuid West. Met daarin rubrieken als: bijzondere buurtbewoners, partners, activiteiten van Libertas Leiden, sportactiviteiten, cursussen in de buurt en dergelijke.
  • Waar nodig ondersteuning bieden bij pr- en communicatie werkzaamheden Project Door.
Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt
Kandidaten die de studie HBO Marketing en Communicatie volgen en affiniteit hebben met de gevraagde doelgroep. Je kan mensen en hun verhalen goed in beeld brengen en de activiteiten van het project bij de juiste doelgroep laten landen.

Je denkt ‘out of de box’ en creatief als het gaat om het vinden van nieuwe manieren van communicatie om de doelgroep te bereiken en Project Door onder de aandacht te brengen. Wij werken graag samen met een enthousiaste, leergierige en integere student!

Libertas Leiden biedt:
Een uitdagende, dynamische stageplek waar je veel kan leren. Je werkt in een enthousiast team en voor dankbare mensen.  Je gaat samenwerken met een medewerker van Project Door en de Projectleider Marketing van Libertas Leiden. Je krijgt veel vrijheid om je communicatie en PR talenten in te zetten. We maken graag gebruik van jouw laatste kennis over Social Media. 

Je ontvangt een stagevergoeding van € 400,- per maand bij een voltijdstage.

Geïnteresseerd in onze stageplek?
Voor meer inhoudelijke informatie over de stageopdracht kun je contact opnemen met Marlies Tiepel, via 06-57642614 Je sollicitatiebrief met motivatie en CV ontvangen wij graag via m.tiepel@libertasleiden.nl of via onderstaande link.
Solliciteer direct
Solliciteer direct