CASEMANAGER DEMENTIE

THUISZORG
20-24 uur per week
Help jij de cliënt met dementie thuis de zelfredzaamheid te handhaven?
CASEMANDEMENTIE
A
Over Libertas Leiden
Kies je voor Libertas Leiden, dan kies je voor een in-en-in Leidse organisatie die de stad kent als geen ander. Dan kies je voor plezier, aandacht en ondernemerschap. Vertrouwd en dichtbij, Sterk in de wijk.  

Over de sector Thuiszorg
De Sector Thuiszorg is sterk in ontwikkeling en kent flinke uitdagingen. De cliënt staat bij ons centraal. Dat komt tot uiting in onze maatwerkoplossingen. Zo bepalen wij niets voor onze cliënten, maar houden wij rekening met de manier waarop zij onze zorg willen ontvangen. Daarbij is ‘zo licht mogelijke zorg’ en ‘zo dichtbij mogelijk voor de cliënt’ ons uitgangspunt; we prikkelen onze cliënten om zoveel mogelijk zelf het heft in handen nemen.

De functie Casemanager Dementie
De werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van cliënten met dementie in de thuissituatie. Je ondersteunt de cliënt en mantelzorger gedurende het zorgtraject. In deze rol ben je aanspreekpunt voor vragen op praktisch gebied en om ‘de weg te wijzen in zorgland’, maar ook voor  psychosociale begeleiding kan de cliënt en zijn of haar mantelzorger bij jou terecht. Het uitgangspunt is dat je  de zelfredzaamheid van de cliënt helpt handhaven en hen stimuleert.

Als thuis wonen niet meer mogelijk is ondersteun je in de toeleiding naar een passende woonomgeving. Je ondersteunt de teams en draagt vakinhoudelijke kennis over binnen de teams door het geven van advies en klinische lessen. Samen met je naaste collega’s ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg aan onze cliënten met dementie.

Solliciteer direct

Wij zoeken
Kandidaten met kennis op hbo-niveau op het gebied van psychiatrische problematiek, aangevuld met ruime praktijkervaring op het gebied van begeleiding en coördineren van psychosociale zorg. Daarnaast heb je kennis van de sociale kaart van Leiden. De kandidaat die wij zoeken heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is initiatiefrijk en stressbestendig in complexe en ad hoc situaties.

Wij bieden
Bij Libertas Leiden krijg je veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. Verder bieden wij een salaris binnen FWG 50 (max.  € 3582,26 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband) volgens de CAO VVT. Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar, maar met uitzicht op een vast dienstverband en inschrijving in het kwaliteitsregister (incl. € 100,- scholingsbudget per jaar).

Informatie & Sollicitatie
Voor meer informatie over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jazz Paauw, Teammanager i.o. Thuiszorg, via j.paauw@libertasleiden.nl. Solliciteren kan tot uiterlijk 24 mei 2019 via onderstaande link.

Solliciteer direct
Solliciteer direct