VERPLEEGKUNDIGE MET AANDACHTSGEBIED WONDZORG

WONEN MET ZORG
24 uur per week
Heb jij de opleiding wondzorg afgerond óf wil je deze gaan volgen? Dan is dit de baan voor jou!
VPKWZ
A
De werkzaamheden van een verpleegkundige richten zich op het uitvoeren van risicovolle, voorbehouden en verpleegkundige handelingen. Doordat je als verpleegkundige een aandachtsgebied op wondzorg hebt, word je binnen de sector Wonen met Zorg ingezet daar waar jouw expertise nodig is. Je biedt wondzorg aan patiënten en op basis van je observaties stel je behandelplannen op.  Je informeert bewoners en hun naasten, adviseert collega’s en andere betrokkenen over de wondverzorging.

Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid van de cliënt helpt handhaven en stimuleert. Je ondersteunt de teamleden, adviseert het sectormanagement en houdt je vakkennis over wondzorg bij en draagt deze kennis over binnen het team door bijvoorbeeld het geven van klinische lessen. Je  zorgt samen met de aandachtsvelders wondzorg dat de kwaliteit omtrent wondzorg geborgd wordt en blijft. Je adviseert het sectormanagement op het gebied van wondzorg. Het begeleiden van leerlingen, stagiaires en collega’s hoort bij je functie. 

Solliciteer direct

Wij zoeken
Een gediplomeerd verpleegkundige die gerichte scholing op het gebied van wondzorg heeft gevolgd of de bereidheid heeft deze te  volgen. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als verpleegkundige en minimaal 6 maanden ervaring met wondzorg. Je bent BIG-geregistreerd en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister. Indien je niet ingeschreven staat in het kwaliteitsregister, zal Libertas Leiden de inschrijving vergoeden. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent klant- en resultaatgericht en beschik je over goede sociale en contactuele vaardigheden. Indien je de opleiding gaat volgen, vragen we uiteraard iemand die bereid is te leren, enige vaardigheid heeft in het lezen van Engelstalige vakliteratuur en  naar de opleidingsdagen kan komen. De opleiding start, onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen, in maart 2020.

Wij bieden
Een leuke werkomgeving bij de sector Wonen met Zorg. Je komt te werken in een team waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en waarmee je jouw kennis (die je tijdens de opleiding opdoet,) kunt delen. Wij bieden je de mogelijkheid tot het volgen van de eenjarige opleiding tot Wondverpleegkundige. Meer informatie over de opleiding vind je via deze link: https://www6.erasmusmc.nl/academie/organisatie/opleidingen/verpl-vervolg/wond/?reason=404

Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring en vindt plaats in FWG 45 maximaal € 3.153,90 bruto bij een fulltime dienstverband of  FWG 50, maximaal € 3.582,26 bruto bij een fulltime dienstverband. 

De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar met zicht op een vast dienstverband. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, loopbaanmogelijkheden en inschrijving in het kwaliteitsregister V&VN.

Informatie & Sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Corine Heemskerk, Teammanager Wonen met Zorg, telefoonnummer 06-23557234. Je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en curriculum vitae ontvangen wij graag via onderstaande link vóór 28 juni 2019.

Solliciteer direct
Solliciteer direct