TIJDELIJK MEDEWERKER PROJECTLEIDER PALLIATIEVE ZORG

WONEN MET ZORG
16 uur per week
Wil jij de visie op palliatieve zorg ontwikkelen en implementeren?
PROJECTL-PALLZORG
A
In de ouderenzorg is vaker sprake van palliatieve zorg dan gedacht wordt. Het tijdig inzetten van palliatieve zorg biedt bewoners en hun naasten de ruimte te anticiperen op het veranderende behandel- en levensperspectief. Voor het ontwikkelen van een visie en het implementeren van palliatieve zorg binnen de sector Wonen met Zorg is daarom budget vrijgemaakt voor een projectleider. 

Opdracht
De projectleider houdt zich bezig met het ontwikkelen van een visie op palliatieve zorg en  draagt zorg voor een succesvolle implementatie. Bij het ontwikkelen van deze  visie en de implementatie en organisatie van palliatieve zorg wordt uitgegaan van de  visie van Libertas Leiden, het kwaliteitskader palliatieve zorg en het Zorgpad Stervensfase.

Resultaten
  • De visie op palliatieve zorg is ontwikkeld, geïmplementeerd en uitgevoerd
  • Een uitgeschreven visie op palliatieve zorg, waar de medewerkers zich mee kunnen identificeren en voor willen inzetten.
  • Implementatie volgens een gestructureerd implementatieplan van palliatieve zorg en het Zorgpad stervensfase, waarbij medewerkers worden geschoold in het gebruik van het Zorgpad.
  • Palliatieve zorg is een onderdeel van de reguliere zorgverlening.
  • Er is draagvlak bij het gebruik van Zorgpad Stervensfase bij directie, management en uitvoerende medewerkers.
  • Medewerkers zijn voldoende toegerust om goede palliatieve en terminale zorg te bieden zowel qua kennis als op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden.
  • De intern beschikbare specialistische kennis is toegankelijk voor alle medewerkers.
Solliciteer direct

Kandidaten (hbo werk- en denkniveau) die in het bezit zijn van het diploma Verpleegkundige en BIG geregistreerd zijn, met veel kennis van en ervaring in de palliatieve zorg. Kandidaten die resultaatgericht, zelfstandig en initiatiefrijk zijn,  beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden en medewerkers kunnen enthousiasmeren en overtuigen.

Een dynamische werkomgeving waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren. Het betreft een  project voor de sector Wonen met Zorg voor de duur van maximaal een jaar. De arbeidsduur is bepaald op maximaal 16 uur per week.  Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 50, maximaal € 3.582,26 bij een fulltime dienstverband.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Kraaijenoord, Sectormanager Wonen met Zorg, via 06-54218680. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 30 juni 2019.
Solliciteer direct
Solliciteer direct