PRAKTIJKOPLEIDER IN DE ZORG

BEDRIJFSONDERSTEUNING
24 uur per week
Gaat jouw hart sneller kloppen van het trainen en coachen van leerlingen in de zorg en sta je te popelen om al je verpleegkundige ervaring met hen te delen? Lees dan snel verder!
PRAKTOPL
16082019
Altijd al in hartje Leiden willen werken, als praktijkopleider in de zorg? Dat kan! Libertas Leiden is namelijk op zoek naar een Praktijkopleider voor 24 uur per week.  Gaat jouw hart sneller kloppen van het trainen en coachen van leerlingen in de zorg en sta je te popelen om al je verpleegkundige ervaring met hen te delen? Lees dan snel verder! 

Praktijkopleider bij Libertas Leiden
Je bent als praktijkopleider verantwoordelijk voor het volgen en begeleiden van het leerproces van stagiair(e)s en leerling medewerkers (BBL) binnen de organisatie. Het gaat met name om Verzorgenden IG en Verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het Beroepspraktijkvorming (BPV-plan). Naast de stagiaires binnen de zorg, coördineer je ook de stagiaires die binnen het domein Social Work actief zijn én je bent mede verantwoordelijk voor de intervisie van werkbegeleiders en stagebegeleiders binnen de hele organisatie. 

Het takenpakket van een Praktijkopleider:
- Organisatiebreed coördineer je het gehele proces rondom de stagiaires en leerlingen in afstemming met leidinggevenden, opleidingsinstituten en docenten. De coördinatie start bij de plaatsingen en introducties van de leerlingen en loopt tot het toetsen en evalueren van de leertrajecten.
- Delen van informatie en het voeren van intervisie met de leerlingen.
- Vraagbaak en sparringpartner voor werkbegeleiders omtrent de leerprestaties en leerdoelen van leerlingen.
- Signaleren van in- en externe ontwikkelingen op het vakgebied, het beoordelen op toepasbaarheid en het adviseren van Teammanagers en de HR manager hierover.
- Ambassadeur zijn binnen de organisatie van de diverse leertrajecten binnen Libertas Leiden, maar ook buiten de organisatie, zoals op scholen en banenmarkten.
Solliciteer direct

Wij zoeken
Een kandidaat met kennis van verpleging en verzorging op hbo niveau, bij voorkeur met een geldige BIG- registratie of bereidheid tot herregistratie. Aangevuld met kennis van werkbegeleiding en didactische vaardigheden (opleiding praktijkopleider of vergelijkbaar). De kandidaat heeft aantoonbare ervaring in het begeleiden van leerlingen en stagiaires en affiniteit met Welzijn en Social Work. 

Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je kunt goed luisteren, motiveren en feedback geven. Je kunt zelfstandig werken, hebt zelfreflectie, bent integer en pro-actief.
Wij bieden
Een aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG (50) maximaal € 3.582,26 bij een fulltime dienstverband. 

Naast gezellige collega’s bieden we ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals inschrijving in het kwaliteitsregister V&VN (met €100,- scholingbudget per jaar). Daarnaast kun je met FiscFree voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad  of een fitnessabonnement kunt aanschaffen of je vakbondscontributie kunt betalen. Verder kun je gebruikmaken van korting op bijvoorbeeld een ziektekostenverzekering binnen de collectiviteit van Libertas Leiden. Bij Libertas Leiden hebben we een actieve personeelsvereniging waar je lid van kunt worden.
Informatie & Sollicitatie
Solliciteren op de functie van Praktijkopleider? Dat kan! Stuur je cv en sollicitatiebrief met motivatie uiterlijk vóór 30 augustus 2019 via onderstaande link.

Inhoudelijke informatie over de functie is te verkrijgen bij Barbara Konstapel, HR Manager op het telefoonnummer: 06-13935793.

Solliciteer direct
Solliciteer direct