VERPLEEGKUNDIGE WONEN MET ZORG LIBERTAS LEIDEN

uren in overleg
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek?
VERPK.WMZ rv
A
Voor de sector Wonen met Zorg, locatie Rijn en Vliet, is Libertas Leiden per direct op zoek naar een Verpleegkundige met interesse voor specialistische ziekenhuiszorg. Ben jij een Verpleegkundige met interesse voor specialistische zorg of ben jij op zoek naar meer specialistische handelingen binnen de ouderenzorg? Dan is dit iets voor jou!
Solliciteer direct

De functie van Verpleegkundige
De werkzaamheden van een Verpleegkundige richten zich op het uitvoeren van risicovolle, voorbehouden en verpleegkundige handelingen. Daarnaast ben je in deze rol ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de cliëntenplanning en een correcte uitvoering van de zorgafspraken. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de cliënt. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid van de cliënt helpt handhaven en
stimuleert. Je ondersteunt de teamleden en draagt vakinhoudelijke kennis over binnen het team. Het begeleiden van leerlingen en stagiaires hoort ook bij de functie. 

Locatie Rijn & Vliet
Rijn en Vliet is een locatie in ontwikkeling. Zo biedt deze locatie sinds kort ziekenhuisverplaatste zorg aan. In samenwerking met het Reinier de Graaf ziekenhuis is een specifieke groep patiënten bij ons in behandeling. Deze groep patiënten vraagt om specialistische zorg, waardoor jij als Verpleegkundige in complexe situaties terecht komt. Een unieke kans om te werken met zeer specialistische handelingen binnen de zorg!

Libertas Leiden zoekt
Je bent een BIG geregistreerde Verpleegkundige en in het bezit van een diploma Verpleegkunde. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent initiatiefrijk en deinst niet terug voor complexe situaties. Tevens beschik je over goede sociale en contactuele vaardigheden. Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken. Voor deze functie kun je flexibel ingezet worden!

Libertas Leiden biedt:
  • Een uitdagende en dynamische functie met een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform de CAO VVT FWG 45, maximaal € 3.153.90 op fulltime basis;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
                  - Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad of een fitnessabonnement kunt                            aanschaffen;
                  - Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
                  - Bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
                  - Vergoeding herregistratie BIG en lidmaatschap V&VN inclusief registratie kwaliteitsregister;
                  - Collectieve zorgverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Solliciteren voor de functie van Verpleegkundige?
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Fred Pelt, Teammanager Wonen met Zorg, via telefoonnummer 06-51994843. Enthousiast geworden over de functie? Solliciteer dan via onderstaande link!
Solliciteer direct
Solliciteer direct