VERPLEEGKUNDIGE

Thuiszorg
Uren in overleg
Bij Libertas Leiden begin je ook in de thuiszorg je dienst samen met je collega’s. Hoe leuk is dat?
VP
d
Je start gezamenlijk op met een kop koffie en rijdt hierna de wijk in om de beste zorg te kunnen verlenen. Libertas Leiden is op zoek naar een Verpleegkundige voor in de thuiszorg. Ben jij een Verpleegkundige en spreekt bovenstaande je aan? Lees dan snel verder!

Verpleegkundige bij Libertas Leiden
Als verpleegkundige richt je je op het uitvoeren van risicovolle, voorbehouden en verpleegkundige handelingen. Tevens ben je in deze rol ook een begeleider voor psychosociale vraagstukken van de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de cliëntenplanning en een correcte uitvoering van de zorgafspraken. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe hulpverleners die betrokken zijn bij de cliënt. Het uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid van de cliënt helpt handhaven en stimuleert. Je ondersteunt de teamleden en draagt vakinhoudelijke kennis over binnen het team door het geven van klinische lessen. Het begeleiden van leerlingen en stagiaires hoort ook bij de functie.

Over de sector Thuiszorg
De Sector Thuiszorg is sterk in ontwikkeling en kent flinke uitdagingen. De cliënt staat bij ons centraal. Dat komt tot uiting in onze maatwerkoplossingen. Zo bepalen wij niets voor onze cliënten, maar houden wij rekening met de manier waarop zij onze zorg willen ontvangen. Daarbij is ‘zo licht mogelijke zorg’ en ‘zo dichtbij mogelijk voor de cliënt’ ons uitgangspunt; we prikkelen onze cliënten om zoveel mogelijk zelf het heft in handen nemen. Wat ons nog meer onderscheidt van alle anderen is dat er elke ochtend opgestart wordt met elkaar en een heerlijke kop koffie. We werken met kleine subteams, door de hele stad. Libertas Leiden, Vertrouwd en dichtbij, Sterk in de wijk.
Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt
Een verpleegkundige die in het bezit is van een diploma en BIG geregistreerd is. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent initiatiefrijk en stressbestendig in complexe en ad hoc situaties. Enthousiaste collega’s die zelfstandig kunnen werken, maar ook goed zijn in teamverband en flexibel omgaan met het draaien van alle diensten.

Libertas Leiden biedt:
  • Een uitdagende en dynamische functie met een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, maar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform de CAO VVT FWG 45, maximaal € 3.153.90 op fulltime basis;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
             - Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad  of een fitnessabonnement kunt                          aanschaffen;
             - Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
             - Bekwaamheidsscholing op verpleegtechnische vaardigheden;
             - Vergoeding herregistratie BIG en lidmaatschap V&VN inclusief registratie
               kwaliteitsregister;
             - Collectieve zorgverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en
                Welzijn;

Solliciteren op de functie van Verpleegkundige?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra van Velzen, Teammanager Thuiszorg, via 06-12 37 02 53. Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan via onderstaande link en de koffie staat klaar!
Solliciteer direct
Solliciteer direct