MEDEWERKER RESTAURANT WOONZORGCENTRUM RIJN & VLIET

WONEN MET ZORG
12 uur per week
Vind je het leuk dagelijks in contact te staan met gasten én heb je affiniteit met de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou!
MWRES
e
Libertas Leiden is namelijk op zoek naar een nieuwe collega in het restaurant van woonzorgcentrum Rijn & Vliet in Leiden, voor minimaal 12 uur per week.

Medewerker restaurant bij Libertas Leiden
Als medewerker van het restaurant ben je verantwoordelijk voor alle cateringwerkzaamheden. Je bent dagelijks in contact met bewoners en gasten en voorziet hen van eten en drinken. Dit verzorg je zelf, of wordt klaargemaakt door de keuken.
Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt
Een enthousiaste medewerker die het gezellige team in woonzorgcentrum Rijn & Vliet komt versterken. Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar en vindt het leuk om in contact te staan met bewoners en gasten. Je vindt het niet erg om ook op andere locaties in Leiden te werken. Je hebt affiniteit met eten en bezorgt de gasten en bewoners een leuke tijd!

Libertas Leiden biedt:
  • Maximaal €13,62 bruto per uur, op basis van de CAO VVT FWG 15;
  • Een contract van een jaar met uitzicht op een vast contract;
  • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
  • Een leuke werkplek in een gezellig team;
Wil je doorstromen in de zorg? Dat kan! Wanneer je deze wens hebt, kun je daar altijd over sparren met de manager.

Solliciteren op de functie van Medewerker Restaurant?
Dat kan! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met René Baas, 071-5793764. We zien je sollicitatie graag tegemoet via onderstaande link! 

Solliciteer direct
Solliciteer direct