VERZORGENDE IG BIJ LIBERTAS LEIDEN

Thuiszorg
0-12 uur per week
Naast je HBO Verpleegkunde opleiding al ervaring opdoen in de thuiszorg als Verzorgende IG?
HBO-VIG
3
Dat kan bij Libertas Leiden! Zit jij in het derde jaar van de HBO Verpleegkunde opleiding, heb jij al je verpleegtechnische handelingen afgetoetst en kan je dit aantonen middels aftekenlijsten? Dan kan je bij Libertas Leiden als Verzorgende IG aan de slag. Een perfecte manier om ervaring op te doen binnen de zorg.
Solliciteer direct

Libertas Leiden
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is al 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de Thuiszorg, comfortabele Wonen-met-Zorg huizen en Wijkwerk. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.

In de Thuiszorg werken we met kleine subteams, door de gehele stad. In onze Wonen-met-Zorg locaties wonen mensen met dementie of met lichamelijke klachten zoveel mogelijk zoals thuis. In ons Wijkwerk zijn we samen met vrijwilligers en buurtbewoners actief voor een prettige en leefbare buurt. We zijn een in-en-in Leidse organisatie en kennen de stad als geen ander. Libertas Leiden, vertrouwd en dichtbij, sterk in de wijk.

Verzorgende IG bij Libertas Leiden
Als verzorgende IG start jij je dag om 07.00 uur, op één van onze thuiszorg-kantoren. Hier krijg je de overdracht van collega’s, doe je een kop koffie met het team en vervolgens stap je op de fiets om jouw route te starten. Op een ochtend bezoek je 6-10 cliënten, en geef je hen de zorg die zij nodig hebben. Deze zorg gaat van het injecteren tot het inbrengen van katheters en lichte wondzorg –behandelingen. Rond 12.00 uur zit jouw shift er weer op. Heb je in de middag een college? Dan komt dit dus perfect uit! Natuurlijk snappen wij dat we je niet direct in het diepe kunnen gooien. Ons inwerkprogramma maakt je helemaal klaar voor je eerste dienst.

Libertas Leiden zoekt
Studenten die naast hun studie graag in de thuiszorg aan de slag willen gaan om ervaring op te doen. Je vindt het leuk om continue in contact te staan met cliënten en hen de beste zorg aan te kunnen bieden die jij in je hebt. Je bent flexibel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt minimaal één ochtend per week werken en in vakanties vind je het niet erg om een ochtend extra mee te draaien. Kun jij je aftekenlijsten laten zien? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Libertas Leiden biedt
  • Bruto uurloon van maximaal €14,06 (fwg 40, CAO VVT);
  • Werkplek waar je tijdens je studie al enige ervaring op kan doen;
  • Leuk en gezellig team;
  • Doorgroeimogelijkheden naar Verpleegkundige en Wijkverpleegkundige wanneer je studie afgerond is.
Solliciteren voor de functie van verzorgende IG?
Wil je bij ons komen werken? Leuk! Solliciteer dan snel via onderstaande link. Er zal een telefonische screening gedaan worden, en hierna kun je uitgenodigd worden voor een eerste gesprek! Met vragen kun je terecht bij Petra van Velzen, Teammanager thuiszorg via 06-12 37 02 53.
Solliciteer direct
Solliciteer direct