Zorgtrainer sector Thuiszorg bij Libertas Leiden

24 tot 32 uur per week
Een combinatie van opleiden, trainen en het begeleiden van zorgmedewerkers en leerlingen!
Zorgtr
a
Libertas Leiden is op zoek naar een trainer voor de sector Thuiszorg. Ben jij 24 tot 32 uur per week beschikbaar en is het opleiden en begeleiden van zorgmedewerkers op jouw lijf geschreven? Lees dan snel verder!
Solliciteer direct

De functie van Zorgtrainer
Deze afwisselende functie is een combinatie van het opleiden en trainen van medewerkers tot Helpende (plus) en het begeleiden van leerlingen niveau 4 en 5 in de praktijk. Je gaat enerzijds aan de slag met het ontwikkelen, implementeren en geven van de training voor Helpende (plus) medewerkers. De training zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers zonder zorgachtergrond aan de slag kunnen binnen Libertas Leiden met gedegen kennis en vaardigheden.

Anderzijds ga je met de leerlingen binnen Libertas Leiden aan de slag.  Je stemt samen met de leerling de begeleiding af op basis van de persoonlijke ontwikkeling en het leerjaar. Naast het begeleiden van de leerling, beoordeel je de BPV-opdrachten en monitor je de voortgang. Je hebt intensief contact  met de leerling, adviseert de leerling en stuurt de leerling waar nodig bij.

In deze rol heb je contact met de praktijkopleiders van Libertas Leiden en rapporteer je aan de Teammanager Thuiszorg.

Libertas Leiden zoekt
Je hebt een hbo-v diploma, aangevuld met een diploma Werkbegeleiding. Ben je nog niet in het bezit van het diploma Werkbegeleiding? Dan ben je bereid deze te halen! Ervaring in het geven van trainingen en het coachen en begeleiden van leerlingen is noodzakelijk voor deze functie. Doordat je nieuwe medewerkers gaat trainen (ook zonder zorgachtergrond) is het belangrijk dat jij de expert bent in de zorg en de nieuwe medewerkers kan enthousiasmeren hierin. De kandidaat die wij zoeken is oplossingsgericht, geduldig en reflecterend.

Libertas Leiden biedt;
Naast veel zelfstandigheid en mogelijkheid tot eigen initiatief bieden wij een tijdelijke functie tot 1 december 2020. Salaris conform CAO VVT FWG 50 (maximaal €3.582,26 bruto per maand op basis van 36 uur).

Het overleggen van een "Verklaring Omtrent Gedrag" (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Solliciteren op de functie van Zorgtrainer?
Voor meer informatie over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Claudia Willemsens, Sectormanager Thuiszorg, via c.willemsens@libertasleiden.nl of via 06-50891086. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 18 november 2019.
Solliciteer direct
Solliciteer direct