COÖRDINATOR PLANNER BIJ LIBERTAS LEIDEN

Sector Thuiszorg
36 uur per week
Ben jij een ervaren planner en kun jij je kennis goed overdragen? Dan is dit iets voor jou!
Coord.Planner
c
Libertas Leiden is namelijk op zoek naar een ervaren Coördinator planning. Je bewaakt de planning van onze 11 thuiszorg teams en je krijgt daarnaast de verantwoordelijkheid over het plannen van onze flexibele pool van zorgmedewerkers. Weet jij altijd elke dienst te vullen én fungeer je graag als sparringpartner voor onze planners van de thuiszorgteams? Lees dan snel verder!
Solliciteer direct

Coördinator Planner bij Libertas Leiden
Onze zorgmedewerkers zijn dag en nacht aan het werk om de cliënten in de diverse wijken van Leiden te voorzien van passende zorg. Elke wijk heeft daarbij zijn eigen team, en elk team heeft zijn eigen planner. Om structuur in de planning aan te brengen zijn wij op zoek naar een Coördinator planner. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de basisroosters van onze thuiszorgteams en staat daarnaast goed in contact met de roosteraars van deze teams. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met plannen en het vergrote plaatje met betrekking tot de thuiszorg voor je kan zien. Je weet precies wat er nodig is binnen welk team om de planning rond te krijgen. Dit doe je ook met behulp van de pool van flexibele zorgmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat deze pool groot genoeg is om de planning aan te kunnen. De coördinatie van deze pool valt dus ook onder jouw werkzaamheden. Je hebt goed contact met de HR-afdeling binnen de organisatie, en rapporteert daarnaast aan de Teammanager Thuiszorg.

De rol van Coördinator Planner is voor Libertas Leiden een nieuwe functie. We zijn dan ook op zoek naar een nieuwe collega die ervoor open staat om hier zijn of haar eigen draai aan te geven. Jij vindt het een uitdaging om de functie vorm te geven naar wat nodig is om de planning van de thuiszorg van Libertas Leiden zo efficiënt en succesvol mogelijk te laten verlopen.

Libertas Leiden zoekt
Een ervaren planner met coördinatie vaardigheden. Je hebt HBO werk- en denkniveau en je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving (zoals de arbeidstijdenwet en cao). Je bent goed in het houden van overzicht en weet precies wat er nodig is om de planning van de thuiszorgteams rond te krijgen. Je denkt continue 10 stappen vooruit en bent een goede sparringpartner voor de thuiszorgteams en de afdeling HR. Je bent sociaalvaardig en vindt het leuk om veel contacten tegelijkertijd te hebben. Geen dag zal voor jou hetzelfde zijn, en daar krijg jij energie van!

Libertas Leiden biedt:
  • Uitdagende en dynamische functie met een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform de CAO VVT FWG 45, maximaal € 3.153.90 bruto per maand op fulltime basis;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals;
                -  Fiscfree, waarmee je voordelig een nieuwe fiets, computer/ipad of een fitnessabonnement kunt                          aanschaffen;
                -  Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden;
                -  Collectieve zorgverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;

Solliciteren op de functie van Coördinator Planner?
Spreekt deze functie jou aan? Wat goed! We zien je sollicitatie graag tegemoet via onderstaande link. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Milan Roodenburg, Recruiter, 06-58884648.
Solliciteer direct
Solliciteer direct