Lid VVAR gezocht!

0-2 uur per week
Wil jij vanuit jouw functie als verpleegkundige of verzorgende meedenken over de professionalisering van jouw beroep of adviezen geven over zorginhoudelijke zaken?
vvar
a
Neem dan deel aan de VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad) bij Libertas Leiden.
Solliciteer direct

De functie
Een VVAR is een groep medewerkers die adviseert over onderwerpen die de vakinhoud en -ontwikkeling van de verpleegkundige en verzorgende beroepsuitoefening raken. Hierbij kan je denken aan borging van infectieziektepreventie of de uitwerking van de nieuwe beroepsprofielen.

Als VVAR-lid adviseer je (gevraagd en ongevraagd) de bestuurder en streef je naar het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van zorg. Ook de professionalisering van jouw beroep is een belangrijke doelstelling. Samen met je collega VVAR-leden stimuleer en geef je richting aan nieuwe ontwikkelingen en fungeer je als ambassadeur en aanspreekpunt voor je beroepsgroep. Uiteraard is er volop ruimte voor eigen initiatief.

Libertas Leiden zoekt
Collega’s met een dienstverband van minimaal 24 uur per week. Je bent werkzaam in de functie van verzorgende IG, verpleegkundige, locatieverpleegkundige of wijkverpleegkundige en beschikt over een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen. Van belang is dat je jouw mening goed kunt onderbouwen en verwoorden en je op de hoogte bent van de ontwikkelingen in het vakgebied.

De zittingsduur is 3 jaar en je kunt één keer worden herkozen. De VVAR komt een aantal keer per jaar bij elkaar, waarvan tenminste twee met de bestuurder.

Libertas Leiden biedt;
De gelegenheid om jezelf als professional verder te ontwikkeling en je in te zetten voor de verbetering van kwaliteit in de zorg. Daarnaast biedt Libertas Leiden de VVAR secretariële ondersteuning en stemt samen met de VVAR de hoogte van de financiele middelen af voor scholing, congresbezoek en het organiseren van bijeenkomsten. Daarnaast heeft de VVAR de gelegenheid om berichten de publiceren via diverse interne media. De uren die je inzet voor de VVAR komen bovenop je bestaande contractomvang en betalen we eenmaal per jaar uit.

Solliciteren op deze functie?
Dat kan via onderstaande link! Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Raphaël van Kraaij, Bestuurssecretaris, via r.vankraaij@libertasleiden.nl of Tamara Stigter, Lid VVAR, via t.stigter@libertasleiden.nl. Een gemotiveerde sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag via onderstaande link.
Solliciteer direct
Solliciteer direct