VERZORGENDE IG - WONEN MET ZORG

WONEN MET ZORG
24-32 uur per week
Help jij de cliënt zo lang mogelijk zelf de regie te houden?
VIG WMZ
22012019
Over Libertas Leiden
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is al 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de Thuiszorg, comfortabele Wonen-met-Zorg huizen en Wijkwerk. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.

In de Thuiszorg werken we met kleine subteams, door de gehele stad. In onze Wonen-met-Zorg locaties wonen mensen met dementie of met lichamelijke klachten zoveel mogelijk zoals thuis. In ons Wijkwerk zijn we samen met vrijwilligers en buurtbewoners actief  voor een prettige en leefbare buurt. We zijn een in-en-in Leidse organisatie en kennen de stad als geen ander. Libertas Leiden, Vertrouwd en dichtbij, Sterk in de wijk.

Voor de sector Wonen met Zorg, locatie Lorentzhof, is Libertas Leiden per direct op zoek naar een medewerker die flexibel inzetbaar is voor de functie van Verzorgende IG (minimaal 24 uur maximaal 32 uur per week). 

De functie
De werkzaamheden van een Verzorgende IG richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen. Het uitgangspunt is dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden. Als Verzorgende IG stel je zelfstandig een (elektronisch) zorgleefplan op, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in gezondheid en het welbevinden van de cliënt.  

Solliciteer direct

Wij zoeken
Kandidaten die in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG. Kandidaten met  een groot verantwoordelijk-heidsgevoel, die initiatiefrijk en stressbestendig zijn in complexe en ad hoc situaties en beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden. Een enthousiaste collega die zeer zelfstandig kan werken maar ook goed in teamverband en flexibel omgaat met het draaien van alle diensten.

Wij bieden
Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Een aanstelling voor onbepaalde tijd! Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal € 2.870,58 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. 
- Je krijgt de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen.
- Inschrijving in het kwaliteitsregister (met €100,- scholingbudget per jaar).
- Met FiscFree voordelig een nieuwe fiets, computer/iPad of een fitnessabonnement aanschaffen of je vakbondscontributie betalen.
- Verder kun je gebruikmaken van korting op bijvoorbeeld een ziektekostenverzekering binnen de collectiviteit van Libertas Leiden. 

Solliciteren naar de functie van Verzorgdende IG in de nachtdienst?
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Corine Heemskerk, Teammanager Wonen met Zorg, via telefoonnummer 06- 23557234.  Je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en curriculum vitae  ontvangen wij graag. Je kunt solliciteren via onderstaande link.
Solliciteer direct
Solliciteer direct