VERZORGENDE IG - THUISZORG

THUISZORG
24-28 uur per week
Bij Libertas Leiden begin je ook in de thuiszorg je dienst samen met je collega’s. Hoe leuk is dat?
VIG-TZ
19-02-2020
Libertas Leiden
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is al 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de Thuiszorg, comfortabele Wonen-met-Zorg huizen en Wijkwerk. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.
In de Thuiszorg werken we met kleine subteams, door de gehele stad.

Libertas Leiden is op zoek naar een Verzorgende IG voor in de thuiszorg (24-28 uur per week).

Functie van Verzorgende IG
Als Verzorgende IG start je jouw dag gezamenlijk op met een kop koffie met je collega's op één van de thuiszorgkantoren. Hierna stap je op de fiets en gaat de wijk in om de zorg te verlenen aan onze cliënten.
Je kent je cliënten en signaleert veranderingen in hun gezondheid en welbevinden. Dat leg je vast in het elektronisch patiëntendossier en bespreek je indien nodig met de wijkverpleegkundige.

Je helpt de cliënten om zo lang mogelijk zelf de regie te houden en op een prettige manier in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen. Je helpt hen bij de dagelijkse verzorging, begeleid hen en verricht verpleegtechnische handelingen. Als je weer naar huis gaat, weet je dat je de dag van de cliënten beter hebt gemaakt.
Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt
Nieuwe collega's die in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG. Je maakt makkelijk contact met andere mensen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wil graag wat voor een ander betekenen. Je neemt makkelijk zelf initiatief en bent stressbestendig in complexe en ad hoc situaties.  Je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het ook fijn om met je collega's te kunnen overleggen en praten. goede sociale en contactuele vaardigheden. Je bent flexibel ingesteld en ook flexibel werken waardoor je voor verschillende diensten beschikbaar bent.
Libertas Leiden biedt
Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Je krijgt een vast dienstverband en een salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal
€ 2.870.58 bij een fulltime dienstverband.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. 
- Je krijgt de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen.
- Inschrijving in het kwaliteitsregister (met €100,- scholingbudget per jaar).
- Met FiscFree kun je voordelig een nieuwe fiets, computer/iPad of een fitnessabonnement aanschaffen of de vakbondscontributie betalen.
- Verder kun je gebruikmaken van korting op bijvoorbeeld een ziektekostenverzekering binnen de collectiviteit van Libertas Leiden.
Solliciteren voor de functie van Verzorgende IG?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miriam van Dijk, Teammanager Thuiszorg,
via 06-5737 1281. We zien je sollicitatie graag tegemoet via onderstaande link.
Solliciteer direct
Solliciteer direct