EXTRA HANDEN VOOR DE ZORG BIJ LIBERTAS LEIDEN

THUISZORG EN WONEN MET ZORG
Uren en dagen in overleg
Wil jij je handen uit de mouwen steken in deze tijd?
HELPENDEHANDEN
25-03-2020
Het coronavirus zorgt voor spannende tijden, maar ook voor veel bereidheid van mensen om naar elkaar om te kijken en elkaar te helpen. Zo hebben veel mensen die in de zorg hebben gewerkt, zich aangemeld om te komen helpen. Dat is fijn, want we verwachten nog veel hulp te kunnen gebruiken.

Daarom vragen we mensen die in de zorg hebben gewerkt, om ons de coronacrisis door te helpen. Wij zorgen ervoor dat al onze medewerkers veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Zo wordt je op een vast team ingedeeld en daarnaast zorgen we voor de benodigde beschermende middelen. We bieden ook trainingen waar je al snel mee kunt beginnen om je (bij) te scholen.
Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt:
Mensen die in de zorg werken of gewerkt hebben in de volgende functies:
  • Verpleegkundigen (BIG registratie niet noodzakelijk)
  • Verzorgende IG
  • Helpende
  • Studenten die een zorgopleiding volgen of gevolgd hebben
Libertas Leiden biedt:
Je wordt ingeschaald in de FWG schaal behorende bij je functie. Je krijgt een tijdelijk contract afgestemd op het aantal uur dat je wil werken. Je kunt gebruik maken van onze trainingen om je snel (bij) te scholen. Je krijgt de beschermende materialen om zo veilig mogelijk je werk te kunnen doen en betrokken collega’s die je graag wegwijs maken binnen Libertas Leiden. We bespreken graag met jou wat jij nodig hebt om zo goed en zo prettig mogelijk je werk te kunnen doen.

Informatie en sollicitatie:
Wil je meer weten? Bel ons dan op 071 516 8116 of stuur een email met je vraag naar solliciteren@libertasleiden.nl. Wil je solliciteren? Klik dan op onderstaande link. Een motivatiebrief is niet nodig, maar een actueel cv ontvangen wij wel graag.

Solliciteer direct
Solliciteer direct