HR MANAGER

BEDRIJFSBUREAU
28 uur per week
Ben jij een daadkrachtige en mensgerichte HR manager, wij zijn op zoek naar jou!
HRManager
a
Over de afdeling HR

Het kantoor van de afdeling HR bevindt zich op ons hoofdkantoor vlakbij het station en het stadscentrum. Het team bestaat uit een HR Manager, drie HR Adviseurs, een Recruiter, drie Praktijkopleiders en drie medewerkers HR Administratie. We zijn een hecht team waarin we elkaar helpen, snel kunnen schakelen en waar ruimte is voor eigen initiatieven. Binnen het team hebben we ieder onze aandachtsgebieden en projecten.
Onze medewerkers vormen ons kapitaal. HR is van belangrijke waarde om dit kapitaal te koesteren, te motiveren en te ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om HR verder op de kaart te zetten en te verankeren. Ben jij een daadkrachtige en mensgerichte HR manager met een toekomstgerichte kijk op HR? En wil je graag een bijdrage leveren binnen de branche Zorg en Welzijn in de huidige veranderende maatschappij? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Als HR manager heb je de volgende verantwoordelijkheden:

- Samenwerken met de collega MT-leden  aan verdere professionalisering van de organisatie en haar medewerkers, als onderdeel van het MT;
- Sparringpartner en effectieve samenwerking met de bestuurder, het management, en de medezeggenschapsraad;
- Op een daadkrachtige en inspirerende wijze zorgdragen voor structuur en verbinding en een voortrekkersrol vervullen bij het ontwikkelen van een cultuur waarin aandacht, plezier en ondernemerschap voorop staan;
- Inspireren van het HR team om eigenaarschap te nemen en resultaten neer te zetten;
- Vertalen van de visie en het organisatiebeleid naar strategisch HR beleid;
- Het ontwikkelen en uitdragen van een HR strategie met bijbehorend HR beleid en –instrumenten, waarbij het accent ligt op het opstellen van een Strategisch Personeelsplan;
- Bijdragen aan de professionele ontwikkeling van de medewerkers van Libertas Leiden door het zorgdragen voor Strategisch opleidingsbeleid.

 Als HR manager rapporteer je aan de bestuurder.
Solliciteer direct


Wij zoeken


Een collega met academisch werk- en denkniveau met ruime ervaring in het HR vakgebied, waarvan minimaal vijfjaar in een leidinggevende functie (ervaring in de zorg is een pré). Je beschikt over kennis van relevante wet- en regelgeving en hebt ervaring met het opstellen van de HR strategie en het vertalen naar praktisch HR beleid.
Je hebt een inspirerende management stijl, waarbij teamleden worden gemotiveerd om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, Je bent daadkrachtig en besluitvaardig. Een  teambouwer, die open en duidelijk communiceert en actief de samenwerking zoekt.

Wij bieden


conform de CAO VVT FWG 65, maximaal € 5.395,82 bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. Je krijgt de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen. We bespreken graag met jou wat jij verder nodig hebt om enthousiast je werk te kunnen doen. 

Daarnaast krijg je gezellige collega’s en bieden we ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt met FiscFree voordelig een nieuwe fiets, computer/iPad of een fitnessabonnement aanschaffen. Verder kun je gebruikmaken van korting op bijvoorbeeld een ziektekostenverzekering binnen de collectiviteit van Libertas Leiden.

Informatie en Sollicitatie


Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Tanja Ineke, bestuurder, via T.Ineke@libertasleiden.nl. Je sollicitatiebrief met motivatie en CV ontvangen wij graag uiterlijk 3 juni 2020
Solliciteer direct
Solliciteer direct