VAKANTIEKRACHT BIJ LIBERTAS LEIDEN

WONEN MET ZORG EN THUISZORG
aantal uren en dagen in overleg
Heb je nog geen vakantieplannen of wil je sparen voor je vakantie? Ga dan aan de slag als vakantiekracht bij Libertas Leiden! Volg je een opleiding in de zorg en wil je graag ervaring opdoen, dan kan dat.
VAKKRACHT
23-06-2020
Zorg
Wil je aan de slag in de zorg en zo werken aan jouw cv? Dan kun je aan de slag op één van onze wonen met zorg locaties of in de thuiszorg.

Wonen met Zorg
Op één van onze woonzorglocaties zorg jij samen met je collega’s voor een goede zorg- en dienstverlening voor onze bewoners. Je helpt onze bewoners bijvoorbeeld bij de maaltijd, de schoonmaak, de zorg- en dienstverlening, biedt een helpende hand en een luisterend oor. 

Thuiszorg
Binnen de sector Thuiszorg ga je bij cliënten langs en bied je ondersteuning bij de dagelijkse verzorging.
Hierbij kun je denken aan het klaarmaken van het ontbijt, helpen bij het  wassen en het aan- en uitkleden en het opmaken van het bed. Na het behalen van onze medicatietoets zul je ook medicatie (uit een baxter) delen.

Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt
Enthousiaste kandidaten van 17 jaar of ouder die tijdens de zomervakantie beschikbaar zijn. Je hebt affiniteit  met de ouderenzorg of je volgt een opleiding in de zorg. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en ben je een aanpakker. Je bent flexibel inzetbaar en vindt het leuk om samen te werken.

Libertas Leiden biedt
Afwisselende werkzaamheden met flexibele werktijden, waarbij het ook mogelijk is om ’s avonds en in het weekend te werken. Wij werken altijd volgens de RIVM richtlijnen, veilig en hygiënisch. Dat betekent onder andere dat je aan één locatie gekoppeld wordt.

Ben jij tussen de 17 en 21 jaar oud dan verdien jij minimaal € 9,80 bruto per uur. Wanneer je 22 jaar of ouder bent dan ga je minimaal € 10,57 bruto per uur verdienen.

Sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miriam van Dijk, Teammanager Thuiszorg, via 06-5737 1281 of met Fred Pelt, Teammanager Wonen met Zorg, via 06-5199 4843.

Laat in je sollicitatie weten waar en  waarom je graag zou willen werken bij Libertas Leiden. 
Je sollicitatie ontvangen we graag via onderstaande link.
Solliciteer direct
Solliciteer direct